reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Ja weszłam na wagę w niedzielę rano i zeszłam z niej z grobową miną. 3kg w 3 tygodnie, nosz kurna....jak wczesniej ani grama, tak teraz nadrobiłam. Pocieszam się, że na wieczór najadłam się winogron i borówek i może to nadmiar wody....zobaczymy jutro u gina. Ale cyc urósł az miło, 1kg to mi na pewno poszedł własnie w tę stronę.

1503389892-aaaaaa.jpeg

Pochwalę wam się czapeczka [emoji3]

Ja też dziś mam wizytę i też obawiam się że będę w szoku [emoji3]
Myślę,że 5-6kg mam już na plusie i to tak spokojnie
ja przed każdą wizytą modle się by waga u gina pokazywała mniej niż u mnie
ominęły mnie typowe dolegliwości pierwszego trymestru a ssanie miałam i nadal mam niesamowite. Spokojnie na plusie 7 kg

Do mnie mdłości powróciły, wczoraj strasznie mnie muliło i się odbijało jak w I trym. Chyba wrócę do lekkich zupek, odstawię ponownie smażone jedzenie i kategorycznie żadnych słodyczy (zjadłam 3 ciastka jeżyki...). Wagowo bieda, nie mam czego aktualizować na zamkniętym, jest tak jak przed miesiącem i +1.0/1.5 kg. Dziś mam sporo pracy, gotowania, potem jedziemy do rodziców. Miłego dnia!
Ja tez od dwóch dni mam uczucie przepełnienia. A wczoraj to juz nie wiem dlaczego skoro jadłam gotowane rzeczy. Mam wrazenie, ze jak siedzę to żołądek mi podchodzi pod gardło :p. Co to bedzie pozniej...

ja przed każdą wizytą modle się by waga u gina pokazywała mniej niż u mnie
ominęły mnie typowe dolegliwości pierwszego trymestru a ssanie miałam i nadal mam niesamowite. Spokojnie na plusie 7 kg
Właśnie spojrzałam w moja kartę ciąży, przez ostatnie pięć tygodni przytyłam jakieś 3 kg... Porażka

No dużo, ja dopiero 19 tydzień zaczynam, a wcześniej 2,5 więc w sumie dużo...
Nie przejmuj się [emoji3]
Będziemy zrzucać po ciąży nadprogramowe kilogramy

Ja to i tak jestem szczęśliwa [emoji3] bo w pierwszej ciąży do 24tc przytylam 15kg ! Poważnie [emoji3]

A dziś mam 21t1d i jakoś 5-6 kg [emoji3] dla mnie to i tak super wynik ! Zawsze mogło być gorzej [emoji41]

reklama
Nie przejmuj się [emoji3]
Będziemy zrzucać po ciąży nadprogramowe kilogramy

Ja to i tak jestem szczęśliwa [emoji3] bo w pierwszej ciąży do 24tc przytylam 15kg ! Poważnie [emoji3]

A dziś mam 21t1d i jakoś 5-6 kg [emoji3] dla mnie to i tak super wynik ! Zawsze mogło być gorzej [emoji41]
No to tak masz rację :D
Ja w ostatniej przytyłam 12 kg i w sumie po porodzie zniknęło Od razu więc na to samo teraz liczę :D

Do góry