malinka1000
Fanka BB :)
a co do wielkości brzuszka to w porównaniu z poprzednimi ciążami wyglądam jakbym była w 7 miesiącu. na wadze od początku ciąży +3,5 kg. Waze 63,5kg przy wzroście 170cm.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję córeczki super, że wszystko dobrze, takie wizyty muszą być bardzo uskrzydlającemelduje się po wizycie
Na 100% CORECZKA- będzie moja 2 KSIĘŻNICZKA, SYNUS tez już jest ( hihi przewaga BAB w domu będzie, dziewczyny górą). Mała waży 400 g, na tym etapie na usg wszystko ok ( serduszko i inne narządy ok), szyjka na usg ok ( bo tam mi nie zaglądał), wyniki ok. Musze zmienić witaminy gin stwierdził ze njlepsze femibion lub te dha mama z witaminami jakies nowe- bo sa sprawdzone przez towarzystwo gin w sprawie wchlanialnosci niektóre nie sa, wiec zaraz lece do apteki po femibion natal plus. Miesniak pozostal taki jak poprzednio.
Trzymam kciuki za pozostale wizytujące. samych dobrych informacji.
P.S. mam spokoj ze schizami na dwa/trzy dni potem znow się zacznie
Kolejna wiyta 11.09.2017
Chciałam wrzucić zdjęcie ale pisze że za duże. I jak mam pomniejszyć na telefonie.
melduje się po wizycie
Na 100% CORECZKA- będzie moja 2 KSIĘŻNICZKA, SYNUS tez już jest ( hihi przewaga BAB w domu będzie, dziewczyny górą). Mała waży 400 g, na tym etapie na usg wszystko ok ( serduszko i inne narządy ok), szyjka na usg ok ( bo tam mi nie zaglądał), wyniki ok. Musze zmienić witaminy gin stwierdził ze njlepsze femibion lub te dha mama z witaminami jakies nowe- bo sa sprawdzone przez towarzystwo gin w sprawie wchlanialnosci niektóre nie sa, wiec zaraz lece do apteki po femibion natal plus. Miesniak pozostal taki jak poprzednio.
Trzymam kciuki za pozostale wizytujące. samych dobrych informacji.
P.S. mam spokoj ze schizami na dwa/trzy dni potem znow się zacznie
Kolejna wiyta 11.09.2017
Cześć Kejka ja nie jem mięsa. I niestety mam duży niedobór białka, bylam u dietetyczki i czekam na konkretne zalecenia, by bilans się zgadzał. Tymczasem dozywiam się nutri odżywkami dla pacjentów onkologicznych... Brzmi strasznie, ale ubywa mi wagi.U mnie niestety tylko bulgoty w jelitach, a nie motylki czy smyranie.
Ale czekam cierpliwie nawet i do 22 tygodnia.
Od tych okropnych wzdęć, które mi powiększają brzuch na 6 miesiąc, widzę już pierwsze rozstępy na brzuchu. [emoji57]
A wzdęcia mam ostatnio ogromne po jakichkolwiek roślinach strączkowych (a zawsze jadłam ich sporo, bo nie jem mięsa).
I co tu teraz białkowego jeść?
Są tu jeszcze jakieś dziewczyny wege?
Z zachcianek mam ostatnio fazę na... surową marchewkę, wcinam po kilka dziennie, ale na samej marchewce nie wyżyję.
Oj, sachol.na alkoholu. Najlepiej trascodent albo baikadent, a jeśli masz osady to czasu wizyty elugel.Nie wiem czy Sachol można w ciąży? W ciąży dziąsła sa osłabione[emoji53]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Cześć Kejka ja nie jem mięsa. I niestety mam duży niedobór białka, bylam u dietetyczki i czekam na konkretne zalecenia, by bilans się zgadzał. Tymczasem dozywiam się nutri odżywkami dla pacjentów onkologicznych... Brzmi strasznie, ale ubywa mi wagi.
@Picadilly Cześć, ja też jestem z Warszawy