reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Tak właśnie myślałam, że się przeniosłyście na zamknięty. szkoda że już tu nie piszecie ale cieszę się że u Was wszystko w porządku :) oby tak do stycznia :)
U mnie już lepiej ale strasznie boję się stycznia a najbardziej dnia kiedy miała urodzić się Julka :( z pozytywnych rzeczy to zaczynamy myśleć staraniach. strasznie się boję ale tak bardzo pragnę być w ciaży i mieć kolejnego malucha

reklama
Tak właśnie myślałam, że się przeniosłyście na zamknięty. szkoda że już tu nie piszecie ale cieszę się że u Was wszystko w porządku :) oby tak do stycznia :)
U mnie już lepiej ale strasznie boję się stycznia a najbardziej dnia kiedy miała urodzić się Julka :( z pozytywnych rzeczy to zaczynamy myśleć staraniach. strasznie się boję ale tak bardzo pragnę być w ciaży i mieć kolejnego malucha
ja mysle że na twój ból najlepsze będa starania. Wiesz że wszytskie styczniówki trzymaja za Ciebie mocno kciuki. Dużo siły Ci życze i uśmiechu bo to co było nie wróci ale wszytsko co dobre jest przed Tobą ;)*

@HappyBabyMama Mam nadzieje, że niedługo pochwalę się Wam pozytywną wiadomością :) dziękuję za kciuki :) pozdrów dziewczyny ode mnie ;)
@betina79 z jednej strony bym chciała ale nie jestem już styczniówką i nie chcę Wam głowy zawracać. chociaż bardzo żałuję, że w styczniu nie zobaczę Waszych maluchów...
No i dziękuję za kciuki :*

reklama
@Truskaweczka2017 Kochana super, że nas odwiedziłaś. My na razie poki co wszystkie czekamy, niektóre maja1 już konkretne terminy cesarek poustawiane począwszy chyba od 03.01 :) Trzymaj kciuki za nas. Ja też jestem za dodaniem Ciebie do wątku zamkniętego! @aniay ?

Daj znać jak zaczniecie się starać, oby poszło Wam jak najszybciej, bo o to czy się uda to się nie martwię…pytanie tylko kiedy :) Buziaki!

Do góry