reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
@Truskaweczka2017 życzę powodzenia i trzymam kciuki

Juz długo do Was nie pisałam, ale ciągle coś mi przeszkadzało aby tu zajrzeć :( na poczatku praca non stop a ostatnio bylam z corka (7lat) na operacji wyciecia migdalka, spalysmy w szpitalu na szvzescie tylko jedna noc a jutro po dwoch tygodniach idzie do szkoly :) jak ktos z okolic trojmiasta szuka sprawdzonego laryngologa to moge polecic na priv ;) tylko jeden dzien miala problemy z jedzeniem :). Jak tam dziewczyny imiona juz powybierane? Jak się czujecie? U Nas jak na razie imie Nikodem lub Dominik chociaż co chwile mam nowy pomysł chwilowo było Igor ;) termin mam na 23 styczen chociaż ostatnio lekarz mówił ze może być kolo 14 stycznia wiec jeszcze troszkę czasu. Szczerze to marzy mi się juz porod i powrót z małym do domu :) i nie mogę się doczekać tej chwili. Heh bycie w ciazy nie jest moim ulubionym stanem ;) ten ból pleców, kolki jak za szybko z łóżka wstanę jakiś czas rwa kulszowa na szczęście potem to się wszystko odwdzięczyć :) Postaram się teraz więcej pisać :)

Kamisia1101 ja rodziłam córkę w 2009 roku na zaspie, szczerze mogę polecić ;) byłam jedyna osoba na porodówce teraz pewnie już się tak nie uda. Jedyna rzeczą która mi się nie podobała jest fakt ze do szpitala trafiłam o 19 i akurat jakaś pielęgniarka (pewnie zaraz miała być zmiana) stwierdziła że nie wie po co w ogóle przyjechałam ze i tak dzisiaj nie urodze... urodziłam 6 godzin później ;). Jak juz leżałam z małą to mogę się wyrazić o Zaśpiewać w samych superlatywach. A jak wspominasz Kliniczna?

@Agusia1987 U nas będzie Lily Aleksandra (moja A. Jest Anglikiem stąd angielskie imię)
Dla swojej starszej córki o imieniu zdecydowaliśmy chyba tydzień przed porodem, a napewno po terminie więc się nie martw masz czas.

@agusia na klinicznej rodzilam w 2010
Porodowka super. Pokój z łazienką intymne warunki i czysto. Natomiast położniczy syfon kila i mogiła. Pokoje 3 4 osobowe łazienka i toalety zagrzybiale i brudne . Zero wsparcia w temacie laktacji. Ale na panie położne na porodowce nie mogę narzekać.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kamisia1101 a na kiedy masz termin porodu? Spodziewasz się chłopczyka czy dziewczynki? Na zaspie po porodzie byłam w pokoju 2 osobowym :)

Do góry