reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
@Lindia to niedługo :) teraz najlepsza frajda przed Wami, czyli urządzanie się :)
@ani_82 w którym tygodniu jesteś? Mój Mały też mnie łaskocze i uwielbiam to :) ale robi tak może od 1,5 tyg :)

Ja dziś po raz drugi w tym tyg ugotowałam obiad, i cieszę się z powrotu do chociaż takiej formy aktywności :) taka mała rzecz a jak cieszy :) ale to się docenia jak przez jakiś czas nie można nic robić

też nie mam codziennie, ale ogólnie teraz kopniaczki przeszły w kopniaki i są naprawdę mocne i wyczuwalne przez otoczenie, i czuję też jak się przeciąga :)

Czesc dziewczyny. U mnie sie dzis zaczyna 30 tydzien. Ogarnia mnie powoli ogromny strach i ekscytacja jednoczesnie. Ten czas tak szybko leci że ani się obejrzymy i nasze maluszki będą z nami[emoji4]

Witajcie ;) wpadłam zobaczyć co u Was słychać ale już chyba nikt tu nie zagląda. mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku, maluchy grzecznie siedzą w brzuszkach, starszaki pozwalają na odpoczynek a wyprawki są już skompletowane ;) trzymajcie się cieplutko :*

reklama
Witajcie ;) wpadłam zobaczyć co u Was słychać ale już chyba nikt tu nie zagląda. mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku, maluchy grzecznie siedzą w brzuszkach, starszaki pozwalają na odpoczynek a wyprawki są już skompletowane ;) trzymajcie się cieplutko :*
truskaweczko a co u Ciebie ? u dziewczyn wszytsko dobrze przeniosły sie na zamkniety.:)

Do góry