reklama
Ja muszę trochę ogarnąć na powrót moich córeczek od babci. Mieszkają u niej od 26 października.Ja tez panikara Moze jakieś inne przyjemności byłyby lepsze niż sprzątanie ?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ela2016
Zaangażowana w BB
Czesc dziewczyny. Bardzo długo tu nie zaglądałam z powodu kłopotów rodzinnych.
Dla tych których nie miałam przyjemnosci jeszcze poznać:
mam 27 lat, mieszkam w UK, spodziewam się córeczki a termin mam na 29 stycznia i obecnie koncze 28 tydz ciazy.
Dzidzia wieksza na usg o 2 tyg i nie wiadomo czy bede rodzic naturalnie czy cesarka czy moze indukcja porodu i spedza mi to sen z powiek szczerze mowiac.
mam 27 lat, mieszkam w UK, spodziewam się córeczki a termin mam na 29 stycznia i obecnie koncze 28 tydz ciazy.
Dzidzia wieksza na usg o 2 tyg i nie wiadomo czy bede rodzic naturalnie czy cesarka czy moze indukcja porodu i spedza mi to sen z powiek szczerze mowiac.
HappyBabyMama
Fanka BB :)
ela ile wazy twoje dzieciatko?Czesc dziewczyny. Bardzo długo tu nie zaglądałam z powodu kłopotów rodzinnych.
ela2016
Zaangażowana w BB
Przewiduja ze dzidzia bedzie miała ponad 4 kg i moge nie dac rady urodzic naturalnie ze wzgledu na drobna budowe. Pani na usg dzis mi mowila abym wrecz sie dopominała o cesarke bo tak bezpieczniej dla mnie i dla dziecka i juz sama nie wiem co o tym myslec
Marcje
Ja chodzę do szkoły rodzenia jakos od 26 tyg i jestem bardzo zadowolona. Duzo informacji sobie uporządkowałam, duzo sie dowiedziałam. Zajęcia mam do końca listopada
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
HappyBabyMama
ela u mnie 28t4d waga dziecka 1670 kg i u mnie lekarz powiedział że stanowczo za duzo i podejrzewa że to przez cukrzyce, ale pocieszyłąs mnie że nie tyko mój bobas taki duży