reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Byłam dzisiaj na pierwszych zajęciach szkoły rodzenia. Grupa liczy 30 osób (!), a okazało się, ze jako jedyna mam termin na pocz. stycznia. Większość dziewczyn ma termin na polowe lutego. Zajęcia trwają do świat Bożego Narodzenia. Mam nadzieje, ze dotrwam do końca i nie urodzę na jednym ze spotkań [emoji6] Czy któraś z Was tez tak późno zaczęła chodzić do szkoły, czy tylko ja się tak zgapiłam? Chociaż to położna taki termin mi doradziła...

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam dzisiaj na pierwszych zajęciach szkoły rodzenia. Grupa liczy 30 osób (!), a okazało się, ze jako jedyna mam termin na pocz. stycznia. Większość dziewczyn ma termin na polowe lutego. Zajęcia trwają do świat Bożego Narodzenia. Mam nadzieje, ze dotrwam do końca i nie urodzę na jednym ze spotkań [emoji6] Czy któraś z Was tez tak późno zaczęła chodzić do szkoły, czy tylko ja się tak zgapiłam? Chociaż to położna taki termin mi doradziła...

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam pierwsze zajęcia w przyszłym tygodniu ><

Uff... @aniay @HappyBabyMama uspokoilyscie mnie, dzięki
Chciałam jeszcze podpytać, czy wybralyscie już położną środowiskową, która będzie Was odwiedzać w domu? Podobno w szpitalu, zgłaszając się do porodu, trzeba podać namiary na nią. Tylko ze ja chodzę do lekarza prywatnie, nie mam wybranej położnej. Odkąd przeprowadziłam się do W-wy wszelkie badania robiłam w lux medzie w ramach abonamentu z pracy i nawet nie wiem, gdzie jest moja przychodnia rejonowa.
Czy takie rzeczy w ogóle załatwia się w przychodni rejonowej? Czy dowolnej?

Gossip ja nie mam pojecia jaką mam położna tez chodze prywatnie. Poprostu dam namiary na moja przychodnię niechh przyslą kogo chca :) Z jakiej dzielnicy wawy jestes?

reklama
Do góry