reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Czesc dziewczyny. Bardzo długo tu nie zaglądałam z powodu kłopotów rodzinnych.
Dla tych których nie miałam przyjemnosci jeszcze poznać:
mam 27 lat, mieszkam w UK, spodziewam się córeczki a termin mam na 29 stycznia i obecnie koncze 28 tydz ciazy.
Dzidzia wieksza na usg o 2 tyg i nie wiadomo czy bede rodzic naturalnie czy cesarka czy moze indukcja porodu i spedza mi to sen z powiek szczerze mowiac.
Cześć ! To termin mamy taki sam. Ale moja aż o pół kg mniejsza póki co.

Ja muszę trochę ogarnąć na powrót moich córeczek od babci. Mieszkają u niej od 26 października.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

To rozumiem. Pewnie juz sie nie możesz doczekać, kiedy przyjeżdzają? Czy juz sa?

reklama
ela a na ktorym centylu jest? powinnas to miec napisane na opisie usg
moj jest na 87 centylu wagowym, i to wciaz jest w normie, po prostu jest z tych duzych (jak jego brat, i tata) ;)

Wlaśnie nie jestesmy z tych duzych[emoji4] dzidzius jest na 94.5 centylu
Zastanawiam sie czy to moze byc przez witaminy ciazowe

Ostatnia edycja:
A moj brzuch jest ogromny!
1478856723166.jpg

Załączniki

• 1478856723166.jpg
    1478856723166.jpg
    94,5 KB · Wyświetleń: 766
reklama
Do góry