iryski
Fanka BB :)
mądrego masz lekarza i słusznie się nie przejmujesz rozstępami i masz moim zdaniem fajną akceptację swojego ciała. Ja znowu mam masywne i krzywe nogi, ale czy z tego powodu mam nie nosić spódniczek? (Tyle tylko, że noszę odpowiedni krój) Problem mają Ci co oceniają a nie ja. Sądzę, że podobnie bym miała z rozstępami (choć teraz się ich obawiam), bo nie mam zamiaru roztkliwiać się nad sobą z powodu jakichś mankamentów urody (a jeszcze kilka u siebie bym znalazła). Po prostu ogólnie staram się dbać o siebie - kosmetyczka, ładne ubranie, nie narzekanie i moje dobre samopoczucie wystarcza przeciwko ludziom, którzy krzywdząco oceniają innych z powodu wyglądu
ja dziś przykuta do łóżka, bo znowu wczoraj pojawiło się lekkie różowe plamienie :/ niewielkie i na szczęście dziś jest czysto, ale co się zdenerwowałam to wiadomo :/ niech już będzie styczeń ...
Wow, zazdroszczę takiego podejścia do innych ludzi. Ja sie ciagle zamartwiam. A nogi mam krzywe. Kiedyś marzyła mi sie operacja plastyczna, ale zrozumiałam, ze najważniejsze ze nogi SĄ i działają. Nie masz pojęcia jak dobrze rozumiem Twoja tęsknotę do stycznia!
@Shaer , przy zgrabnych nogach i wydatnym biuście , talia osy byłaby bardzo niesprawiedliwa w stosunku do innych kobiet