reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
U mnie tylko dwa wyniki były, na czczo 85, a po 2godzinach 143. Wizytę u lekarza mam 8.11 zobaczę czy też będzie dieta i kłucie, czy się obejdzie...

Stokrotka ty masz na czczo prawidłowy a ten drugi jest do 140 wiec przekraczasz minimalnie. Na pewno dieta wystarczy i nawet pewnie nie bedzie bardzo restrykcyjna :)

U mnie tylko dwa wyniki były, na czczo 85, a po 2godzinach 143. Wizytę u lekarza mam 8.11 zobaczę czy też będzie dieta i kłucie, czy się obejdzie...
ja miałam po 2 godz 146 i lekarz stiwerdził, że normy się zmieniły i do 152 i że jest w porządku, nigdzie nie kazał iść, i nic nie robić

Jeszcze nie nadrobiłam, może któraś pisała, w Smyku na stronie -30% na wszystko,darmowa wysyłka, łączy się z rabatami, w koszyku odliczają dopiero

Ja też kupiłam bejsbolówkę dla starszego i dla małego pajac ocieplany za 31 zł wyszedł, wzięłam roz 68 z nadzieją,że na wiosnę będzie dobry :) i czapkę zwykłą granatową bo pajac różnokolorowy za 2,80 zł :) czapki tam mają złą rozmiarówkę , trzeba brać większą zdecydowanie

Witam serdecznie.
Ja po 5dniowym pobycie w szpitalu z powodu zapalenia dróg moczowych. Aczkolwiek trafiłam z podejrzeniem sączenia wód. Ale już wiem że taka wydzielina może być.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry