reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

prymulka potwierdzam że wynik jest ok. nawet bardzo ok :)

co do karmienia piersią ja walczyłam 4miesiave o karmienie udało się i karmilam 15miesiecy odstawilam synka teraz w wakacje głównie z powodu ciąży. miałam kilku doradców i każdy mówił żebym się tak psychicznie nie katowala bo ważne żebym była a nie karmila za wszelką cenę. dużo łez wyplakalam. przystawialam dobrze wedlug doradców a bol i tak byl ogromny.mam nadzieję że teraz będzie lepiej.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@iryski przyszedl już ten kombinezonik? Możesz go zmierzyć na długość? I jaki rozmiar kupiłaś? Ja patrzyłam się jak mój starszak rósł i w jakich i kiedy ciuszkach chodził bo chcę dobrze rozmiar dobrać. Nie za duży a nie za mały.
@Prymulka ja tam myślę że wynik ok.

Ja chyba w poniedziałek śmigam na glukozę ...

Miłego dnia
Słonko świeci to z młodym na spacer się zaraz wybierzemy.

Dzieki dziewczyny za dobre słowa, dopiero od rana pozyczylam ladowarke od polozmnej.
Trafilam do szpitala z regularnymi skurczami co 3-4minuty, potem zrobily sie co pół godziny I w końcu odpuscily koło polnocy.
Ide dzis do domu po Usg.
Wreszcie sie dowiedzialam ze bedzie dziewczynka, Lily, Lily Aleksandra.
Zbadali mi chyba wszystko co mogli, szyjka twarda I zamknieta, wymazy, krew I mocz czysciutkie.

@MartynaM no i dlatego mnie zirytowało, ze wszystko tkwi w głowie. Cześć kobie bardzo pragnie karmić, a nie udaje się im. Podziwiam za wytrwałość, tez zamierzam próbować. Trafiłaś na mądrych doradców.
@MiMeMi tak kombinezonik doszedł, wrzuće zdjęcia na wątek wyprawkowy. Żałuje, ze nie posłuchałam dziewczyn i kupiłam rozmiar 68. Wydaje się duży. Długość bez kaptura 59 cm, szerokość z rozłożonymi łapkami tez 59 cm. Oprócz tego, ze wydaje się za duży to jest świetny. Bardzo mi się podoba, ze moze być i śpiworkiem i kombinezonem.

Dzieki dziewczyny za dobre słowa, dopiero od rana pozyczylam ladowarke od polozmnej.
Trafilam do szpitala z regularnymi skurczami co 3-4minuty, potem zrobily sie co pół godziny I w końcu odpuscily koło polnocy.
Ide dzis do domu po Usg.
Wreszcie sie dowiedzialam ze bedzie dziewczynka, Lily, Lily Aleksandra.
Zbadali mi chyba wszystko co mogli, szyjka twarda I zamknieta, wymazy, krew I mocz czysciutkie.
Ufff, bardzo się cieszę, ze sytuacja opanowana. Mówili co było przyczyna skurczy? Bo takie regularne to mogą przerazić nie na żarty.
Gratuluje córeczki. Pięknie brzmi Lily.

Ufff, bardzo się cieszę, ze sytuacja opanowana. Mówili co było przyczyna skurczy? Bo takie regularne to mogą przerazić nie na żarty.
Gratuluje córeczki. Pięknie brzmi Lily.
No wlasnie nie maja pojecia. Powiedzieli ze jakby sie znowu regularne I bokesne zrobily to mam dzwonić I wracac do szpitala.
Angielskie imie bo moj partner jest anglikiem :) drugie imie polskie.

Ach i dziś ja już leżę a Mąż sprząta dół domu, kuchnie, lazienke, pokój i podłogi myje, cóż niestety On teraz musi przejąć obowiązki
Nie daje rady,
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dobra decyzja, że już odpoczywasz, jeśli czułaś że nie dajesz rady. najgorzej pierwsze parę dni na oswojenie się z sytuacją i pogodzenie, że jest się zależnym od drugiej osoby :( ale ja cały czas powtarzam, że robimy to dla naszego maleństwa i jakoś jest łatwiej :)

@aniay dobrze że już ok gratulacje córki piękne imię :)

@aniay dobrze że skurcze ustąpiły. Bardzo się cieszę i gratuluję córeczki :) pierwsza czy druga córa bo nie pamiętam? ;) a imię super i po polsku też dobrze brzmi :)

reklama
Uff.. Ja dzisiaj dopiero mam chwilę, Synek strasznie absorbujący od rana;) Za to mogę powiedzieć, że w końcu się wyspałam, mam nadzieję, że to koniec mojej bezsenności, nawet jak się coś przebudziłam to zaraz znowu zasypiałam, od razu lepiej jak człowiek ma tą energię :D

Aniay bardzo się cieszę, że u was wszystko dobrze i możesz wrócić do domu! Nie strasz tak więcej:p Gratuluje córeczki!:laugh2: Moje ulubione imię dla dziewczynki:rolleyes:

Iryski ja też dużo w H&M zamawiam i kupuję, ładne i dobrej jakości ciuszki:) Współczuję dobrych rad, zamiast się cieszyć, że rodzinka się powiększa to marudzą na zapas, oby po porodzie dały sobie spokój:) Hmm.. a kombinezoniku nie możesz wymienić? Bo wydaje mi się, że maleństwo się w nim "utopi" i niestety nie będzie Ci za wygodnie go używać:(

Maryqska a co to za pas dostałaś od fizjo? Mi bóle spojenia póki co przeszły, ale wiem, że niestety jeszcze później wrócą:mad: I jak, byłaś na rozmowie z szefem? Dobrze, że Mąż pomaga, a Ty leż i odpoczywaj;)

Apap super, że nocka przespana, może drugie też będzie takim ssakiem jak córeczka i nie będziecie mieli problemów;-)

Prymulka oby udało się szybko skończyć remont. Wyniki glukozy super, nie masz się co martwić:)

MartynaM
bardzo długo karmiłaś synka, podziwiam za wytrwałość i determinację, masz wprawę w boju, więc teraz musi już być tylko lepiej;)

MiMeMi korzystajcie ze słoneczka, póki jest:)

Kamila no to już tylko tydzień został do wizyty, zleci:)

No nic trzeba iść jakiś obiad szykować:p

Miłego dnia:)

Do góry