reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Czasami są takie kurtki oversizowe np. w Reserved, ja mam nadzieję w swojej dotrwać do porodu, tym bardziej że wychodzę tylko na badania lub do lekarza. W jesienne bez problemu się jeszcze dopinam oprócz ramoneski, która musi czekać do wiosny :)

Ogólnie mam fart, bo jedne spodnie siostra mi kupiła w używkach, dwie pary dżinsów dostałam od znajomej, która właśnie urodziła, w swetry włażę, naciągliwe są. Tania ciąża :)

@shariotka na olx szukałam :( same duże rozmiary! Nosze rozmiar xs /s. Jak mierzyłam w h&m kurtki ciążowe to wszystkie za duże :o no i ceny powalają..
Zazdroszczę łupu ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kurczę,ja jak szukałam dla siebie ostatnio to miałam problem,żeby kupić taką w której się zapne (choć to nie były kurtki ciążowe, ale jednak) :D
Chyba Ci zazdroszczę ;)

[QUOTE="aniay

Boziu to co ile wy zmieniacie pizame0_0 dla mnie jest calkiem normalne tydzien w jednej pizamie bo co tydzien robie pranie chyba ze smierdzi albo jest brudna.
Ja sobie nie wybrazam ze cos raz zaloze I do prania.(chociaz ostatnio jem jak malw dziecko bo sie porzadnie nachylic nie moge do talerza I wszystko laduje na cyckach I brzuchu I do prania)[/QUOTE]
Ech, złe napisałam. My właśnie co tydzień zmieniamy. A kiedyś maź chciał raz na miesiąc, bo tak było u niego w domu

Slivka, ha, mam tak samo jak Ty - jedne spodnie ciążowe HM upolowałam w lumpie, drugie jeansy dostałam od kumpeli, kilka getrów mam po pierwszej ciąży, a w swetry wchodzę normalnie :D tania ciąża - fakt :) ale kurtkę / płaszcz na zimę będę musiała kupić :<

reklama
Ech, złe napisałam. My właśnie co tydzień zmieniamy. A kiedyś maź chciał raz na miesiąc, bo tak było u niego w domu
A to to ja znam od siebie w domu, mój ojciec kąpiel raz na dwa tygodnie, zmiana piżamy raz w miesiącu... brrrrr... jak o tym myśle to mi się słabo robi. Na szczęście mnie mama wychowała jeśli chodzi o czystość :p
Teraz jestem w związku z "czyściochem". Chyba jedyny facet którego znam który codziennie bierze prysznic.

Do góry