mam to samo ja też po ciąży bardzo schudłam i miałam pozbyć się większych ciuchow po czym przyszła ciąża i pomyślałam że po porodzie te większe ubrania się przydadzą a mniejsze pewnie znowu z czasem.no i takie o dylematy ciuchowe co do ubrań w ciąży to ja w pierwszej nie kupilam nic ciazowe go. chodziłam w ogrodniczkach dresach leginsach oversaizowych ciuchach bo akurat lubię ten styl. teraz mam jedną kiecke z hm ciążowa kupiona za 6zl w lumpie ale rozmiar 38 i jest jeszcze za duża.@MartynaM właśnie z ciuchami jest najgorzej. Ciężko mi wyrzucać rzeczy, które są niezniszczone, ale np moda się trochę zmieniła. Dodatkowo w poprzedniej ciąży przytyłam 13kg, ale przy karmieniu piersią schudłam 23kg!!! Szok od liceum nie byłam taka chuda. Po skończeniu karmienia wróciło jakieś 5-6kg, a mi zostało kilka par spodni z tego cudownego okresu i co mam je wyrzucić?? A jak ten piękny czas szczupłości znów nastanie to co będę nosić!? I tak chomikuję bez sensu!
I też mam fana krągłych kształtów w domu Szczególnie, że tylko w ciąży mój biust prezentuje się dumnie, a brak ciąży jest u mnie równoznaczny z brakiem biustu więc korzystamy
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom