reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Z tym jedzeniem to ja sie czasem śmieje, kto jest w ciazy, Ty czy Ja???

A ja najwiecej jem wieczorem
Wróciłam z pracy
Wczoraj zjadłam z 12 sushi, kawałek ciastka i tak mnie zamuliło, ze zrobiłam kanapkę ze smalcem, Maz mnie wysmial, ze jeszcze jem, poszliśmy na gore, ja jakis film, On cos czytał, idziemy spac, a On do mnie, ze głodny, hahahaha a ja w smiech, ze sie ze mnie śmiał, ze jeszcze jem, i ja pojedziesz a On dopiero szedł jeść

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co do fotelików, to my będziemy miec Cybex cloud q, podobno sa jedne z najlepszych teraz. Tak w sklepie mi ostatnio powiedzieli. Zreszta teraz sa adaptery i foteliki pasują do większości wózków:)

Co do fotelików, to my po małej stłuczce, musieliśmy wymienić fotelik, ale wtedy ubezpieczenie nam pokrywało i musieliśmy im wyslac zdjecia, ze przecięliśmy pasy w tamtym foteliki

@maryqska witaminę D jak najbardziej można a nawet powinno się. Pewnie masz w suplementach które przyjmujesz dla kobiet w ciazy chyba że nei przyjmujesz nic.
My zamawiamy fotelik maxi Cossi i mamy gwarancje że po kolizji samochodu nawet jak fotelik nie bedzie w zaden sposób uszkodzony to zostanie nam wymieniony na nowy. Marcje jesli chodzi o bezpieczeństwo to wrto patrzec jakie fotelik miał testy robione a nie co pani mówi w sklepie. Zawsze masz przy wszytskich fotelikach stopień w testach jaki zajmuje dany fotelik. :)
no i przez was zamówiłam znowu trzy rzeczy ze smyka... :)

@askl25 współczuję pustki w żołądku, to okropny stan a do tego mąż zajadający przy tobie.... Biedna. Nie ważyłam się ostatnio, więc nie wiem ile przytyłam, ale jeść mi się chce notorycznie i do tego niezdrowo. Kebab, pierogi z mięsem to jest to co sobie wyobrażam jak zaczynam być głodna. Nie robiłam jeszcze glukozy i boje się, że ja też wyląduję na diecie.

@kolorowaMama co u Ciebie, odezwij się.

Byłam dzisiaj z synkiem na pierwszym treningu piłkarskim. Strasznie nas nakręcał i wyszedł szczęśliwy. Niby dobrze, ale jak pomyśle o wożeniu go na kolejne zajęcia to mi się słabo robi. Mamy już karate 2x w tygodniu, angielski, basen, lekcje czytania a teraz to....zwariować można. Zrezygnować chłopak może jedynie z lekcji czytania oczywiście o darowaniu pozostałych pozycji nie ma mowy:baffled:.

Po pracy pojechałam dzisiaj na pazurki. Koleżanka zrobiła mi hybrydę cat eye. Czerwona z przesuwającym się złotym efektem. Niezły czad:-D.

Idę kompać dzieci

reklama
Z tym jedzeniem to ja sie czasem śmieje, kto jest w ciazy, Ty czy Ja???

A ja najwiecej jem wieczorem
Wróciłam z pracy
Wczoraj zjadłam z 12 sushi, kawałek ciastka i tak mnie zamuliło, ze zrobiłam kanapkę ze smalcem, Maz mnie wysmial, ze jeszcze jem, poszliśmy na gore, ja jakis film, On cos czytał, idziemy spac, a On do mnie, ze głodny, hahahaha a ja w smiech, ze sie ze mnie śmiał, ze jeszcze jem, i ja pojedziesz a On dopiero szedł jeść

Sushi... mniam. Mam ochotę,ale te wegetariańskie średnio mnie bawią... [emoji20]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry