aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Ok, tyle ile miałam informacji to jest w liście
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jestes na liscie, zaktualizuje następnym razem jak będe miała więcej nowych informacjiAniay ja chyba nie dodalam siebie do listy, wlasnie zamierzam Was nadrobic, o matulu
czy liste juz wstawilas nowa???
u mnie moze napisz termin 29 stycznia, chlopak
a ja mialam cc i zaraz po dali mi corke na mnie taka malutka, czy wklejalam Wam zdjecie???
moge wrzucic jeszcze raz i ide Was nadrabiac, troche tego jest, mam 30 minut wiec moze sie uda
boskie
wywalilam je ze swojego posta jak cos ><ech chcialam edytowac zdjecie i bez mojej twarzy zeby nie szlo w swiat, no nie stety cos sie stalo wrrr i zostalo w necie
dziekuje, zaraz chyba wstawie jeszcze raz tylko edytuje na kkomputerzewywalilam je ze swojego posta jak cos ><