Nie przejmuj sie tym ze dzueci nie chca bawic sie z twoim dzieckiem.dzieci to dzieci maja dziwne zachowania i nie musi byc jakis konkretny powód ich zachowan.to pewnie okres przejsciowy.oczywiscie smutków i emocji synka nie zagluszaj.rozmawiaj z nim ze go rozumiesz ze z tego powodu nie chce chodzic do przedszkola i ze dzieci tak czasami się zachowują ale to nie jego wina,ze nic złego nie robi.kurde trudna sytuacja wiem ...Witajcie dziewczyny,
@askl25 myślę że podjęłas dobra decyzję,ja mam awersje do szpitali i nie znoszę przetrzymywania.Jak sobie nie radzą z problemem to może lepiej właśnie pozostać pod opieką poradni.
@malina4444 piękna ta szuflada,nie wiem jak ty uzyskałas tak gładką powierzchnię po farbie,bo sama ja malowałas tak?mi nigdy aż tak ładnie nie wychodzi.cudo.
@HappyBabyMama mój lekarz tez wogole nic o szyjce nie wspominał i sama musiałam się upomnieć.Także ja już nie wiem jak to jest z tymi szyjkami,dziewczyny z UK tez pisały chyba ze tam się nie sprawdza.
U nas z wyjaśniło się czemu synek nie chciał do przedszkola chodzić. Wczoraj mi powiedział ze każdy kolega ma przyjaciela a z nim nie chcą się bawić. Ja oczywiście jak juz spał przeplakalam cały wieczór bo tak mi się go żal sie zrobiło. Nie miał wcześniej takich problemów i ładnie się bawili,a to ta sama grupa.Nie wiem jak mu pomóc,panie problemu nie widziały oczywiście.Na szczęście ma koleżanke z którą dziś za rękę wchodzili na salę i razem się bawią ale widzę ze go to bardzo smuci ze chłopaki coś nie bardzo go lubią.Zawsze był przebojowy aż za bardzo,może dlatego.sama juz nie wiem.
Mamy jakieś wizyty dziś?
Ostatnia edycja: