reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Bardzo trudno nadrobić wszystko co przez te parę dni powstało, ale udało się.:)
Przede wszystkim gratuluje wizyt, dorodnych dzieciaczków i wreszcie rozpoznanych płci.
@kolorowaMama zdjęcie Mai super!!! Wywołało uśmiech i rozczulenie. Nawet nie zdajemy sobie sprawy jak nasz stan wpływa na otoczenie. Cudne...
@bittersweet , podam ci link do super ciasta, które może nie jest super atrakcyjne wizualnie, ale za to proste, szybkie i bardzo smaczne http://cukierniczekreacje.blox.pl/2009/11/Ciasto-pomaranczowe.html

Mam nadzieję, że plaga choróbsk, i skracających szyjek szybko zostanie opanowana i wszystkie dojdziemy do przynajmniej 37 tygodnia w dobrej kondycji;)

U mnie dużżżoooooo wszystkiego- praca, szkoła, zajęcia dodatkowe, zebrania. @KIKI83 ja też uwielbiam zakupy, więc kompletowanie wyprawki idzie sprawnie. Wczoraj odebrałam kupiony miesiąc temu super komplet wanna, przewijak i stojak beaba. Kupiłam też pościel z królikiem jak z Alicji w krainie czarów i zabrałam się do zdobienia mebli motywami nawiązującymi do tej pościeli. Wczoraj w nocy zrobiłam front szuflady, spróbuję wstawić zdjęcie.

Kończę bo zaraz wychodzę do roboty. Bardzo mi się nie chce:(

reklama
Dzień doberek :)

U mnie kryzys chorobowy młodego chyba zażegnany. Wczoraj rano tylko mu jeszcze podałam Nurofen na zbicie gorączki, a później już cały dzień był wesolutki, nie miał temperatury, tak samo na noc też mu nic nie musiałam dawać i przespał noc ładnie. Dziś wstał bez gorączki. Także oby to było już koniec. Wczoraj siedziałam z nim w domu cały dzień, ale dziś na szczęście wychodzę do biura na trochę, mąż mnie zmieni w domu, bo muszę kilka spraw pozałatwiać.
W Szczecinie dalaszy ciąg upałów, ale już dziś ma być znośne 24 st., a od jutra 19 i stopniowe ochładzanie, co mnie akurat cieszy ;)

@malina4444, a to nie ten królik z LaMillou? :)

Do mnie dziś ma przyjść kurierem otulacz, szczotka do włosów i termofor <3 Szafka z rzeczami dla malucha powoli się wypełnia :D

Dziewczyny gratuluję wizyt! :)

@askl25 mam nadzieję, że w końcu utrafisz z tą regulacją cukru! To bardzo ważne, więc trzymam kciukasy :)

Miłego dnia :)

Ostatnia edycja:
image.jpeg
@KIKI83 dokładnie ten sam, jak dokończę szafki, biorę się za łóżeczko. Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie:-) :)

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    497,1 KB · Wyświetleń: 226
@maryqska dlugo jeszcze musisz pracować? Jesli juz mozesz to idz na zwolnienie po co tak żyć w biegu jak masz okazje odpocząć chwile przed urodzeniem dziecka. Szyjkę badają przez usg i genetycznie chyba tez twardość sprawdzają. Ja tez mysle ze jak wszystko jest ok to nawet nie mówią. Mi wczesniej lekarz nawet nic nie wspomniał dopiero dzieki wam zapytałam o ta sprawę to powiedział ze jest wszystko ok długa i twarda :)
@askl25 to uważaj na siebie trzymaj dietę i sprawdzaj cukier bedzie dobrze.
@kolorowaMama widzisz maz czasem tez okazuje serce ;) he he Faceci to chyba wraz z tymi kopniakami dopiero wierzą ze tam faktycznie siedzi mały ludzik i zaczynaja dopiero rozumieć :)
Jestem w szoku jaka plaga tych skracających sie szyjek. Trzymam kciuki za was.
Miłego dnia wszystkim.
Macie jakies wizyty?

reklama
Do góry