@Nutka,
@brzusio, @ julia0903,
@weronika87 gratuluję udanych wizyt i dobrych wieści.
@askkka2 tak jak Ci dziewczyny piszą, masz sygnał, żeby przejść na oszczędzający tryb życia i wszystko na pewno będzie ok. Julia jest przykładem tego, że nawet się może wydłużyć. Dbaj o siebie[emoji5]
@aslk25 powodzenia [emoji4]
@Malina 4444 daj zdjęcia koniecznie .
Dzięki dziewczyny za rady dotyczące kropli, spytałam wczoraj lekarza i odradza stosowanie, no chyba , że już naprawdę w razie wielkiego ataku .Ale przypomniał mi, że mogę zrobić inhalacje z soli.
Wczorajszą wizyta była ok. Potwierdził płeć. Mała rośnie zdrowo, waży 448 g. Wszystkie narządy rozwijają się prawidłowo. Łożysko mam wysoko, więc przez ostatnie 2 tygodnie poszło w górę co mnie cieszy, bo trochę się tym martwilam. Ogólnie wszystko ok.
Spytał mnie czy miałam robione dodatkowe badania genetyczne z racji tego, że mam 35 lat. Nie miałam niestety. Spytałam czy on jest w stanie na usg połówkowym wychwycić jakieś wady genetyczne. Powiedział, że 75% takich wad wyłapują na połówkowym i u mnie nic złego nie widać. Natomiast mój mąż tak mnie wk...[emoji34]. Powiedziałam mu przebieg badania, a on zaczął mi gadać że on się martwi, że ja nie miałam tych badań i że coś może być nie tak, że powinnam je mieć. Wyobrażacie sobie jak to gadanie na mnie wpłynęło. Dureń normalnie. Wychodziłam z gabinetu zadowolona, a w drodze do domu już tak analizowałam słowa lekarza, że sama zaczęłam się martwić. Do ubicia ten mój mąż. Sorry dziewczyny, że przynudzam z rana, ale musiałam się wyżalić.
Napisane na SM-G925F w aplikacji
Forum BabyBoom