reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Hej dziewczyny,

Dopiero teraz do Was wpadam. Ale naprodukowałyście. Ja dzisiaj byłam u lekarza, bo zaczyna mnie chyba łapać rwa kulszowa i chciałam wziąć l4 na 2 tyg. Wyczekałam się w kolejce i się nie doczekałam :/ Poszłam do rodzinnego i mi dała na 10 dni. Do tego Skarbowy postanowił mi zrobić wjazd na chatę, ale mnie nie było, więc pewnie przyjadą jutro. Nie wiem co będą sprawdzać. Oczywiście mimo że wszystko robię legalnie i rozliczam, to się stresuję, bo nie wiem o co chodzi :/

Gratuluję wizyt :)

Współczuję chorób. Czyli mówicie że sezon jesienny się zaczyna i trzeba o siebie dbać.

reklama
o matko co za dzien;caaaly na nogach, nawet kawy spokojnie nie wypilam :(
rano zakupy, pozniej Julki przedszkole, w przerwie gotowanie obiadu, pozniej znow do przedszkola, i po obiedzie, szykowalam na jutro zupe;
a na dokladke mialam takiego nerwa, bo znajomi mieli wpasc, napisali, ze koncza po 17 prace, i myslalam ze beda po 18, a Oni ze jeszcze maja cos do zrobienia, a ja juz wkurw, pisze, ze klade dziecko po 20 mieli przyjechac po tym, ale ja nawet sil nie mialam na towarzstwo, marzylam wreszcie odpoczac, napisalam, zeby przyjechali choc na chwile teraz i wpadli po godzinie, ech :((( coz nie wiem kiedy odpoczne, ale powoli wysiadam, mialam jutro jechac do zoo, ale zwyczajnie mi sie nie chce, choc z drugiej strony szkoda mi dziecka, juz tak malo czasu z nia spedzam, bo praca, bo zakupy, bo ciagle cos, a Ona z dziadkiem tylko sie bawi, choc Dziadzio wylatuje za dwa tygodnie wiec bedziemy tylko my dla siebie

Dziewczyny zdrówka dla Waszych Dzieciaczków, ja juz drżę o chorobach z przedszkola .....

@nutka13 gratuluje wizyty u Was bedzie Antek?? Tez rozważam to imię [emoji7][emoji7]
@julia0903 super wiesci ;)
Askkka2 bedzie dobrze, nie stresuj sie
@brzusio dobrze, ze wizyta udana, a tekstami takimi sie nie przejmuj, Kobieto najmniejszy to problem ...
@marlena:) i dla Ciebie gratki ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie z rana :)

Mój synuś wczoraj pokopał tatę dobre pol godziny po czym ten stwierdził, ze zaczyna rozumieć moje zmęczenie i to ze cos boli czasami bo tak tak cały czas ktos fika w środku i ja czuje bardziej niz on przez skore to ma prawo zaboleć az mi szczeka opadła bo o słowa zrozumienia raczej dosc trudno [emoji39]

Miłego dnia życzę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam z rana. U mnie wszystko na wariackich papierach. Wczoraj opuscilam szpital na własne rzadanie. Walcze z cukrzyca w domku, oczywiście pod opieka poradni diabetologicznej. Cukier w dalszym ciągu nieuregulowany. Ale nie bylam w stanie dluzej siedzieć w szpitalu, tym bardziej ze mam milion rzeczy do pozałatwiania. Latam od wczoraj a to z dzieciakami po lekarzach a to po urzędach. Tak mi się wszystkiego nawarstwiło. Dzis tez zaraz ruszam. Jestem Wam bardzo wdzieczna za wsparcie, miłe słowa -dziekuje.

Do góry