reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@KIKI83 temat kupy to stresująca sprawa dla malucha,może rzeczywiscie sie tego obawia ale trzymam kciuki zeby sie oswoil i przyzwyczail. Inna sprawa ze u nas w przedszkolu dzieci maja wspolny kibelek ze starszakami i ja sie denerwuje czy moj synek sobie radzi bo zadna pani z nimi nie chodzi.mój też wymyśla ze boli go gardło,brzuch i nie wiadomo co jeszcze a człowiek się do pracy spieszy,no ale dzieci mają swój świat i nie odgadniesz co też w tych małych główkach siedzi.Mam wrażenie ze u nas jest gorzej od kiedy wie ze jestem w ciąży, niby sam chciał mieć rodzeństwo ale pewnie przeżywa to i chce mieć mamę pod ręką,może Twój synek tez.Ja przed snem mu mowie ze jest moim skarbem i ze jak dzidziuś się pojawi to będzie musiał mi pomóc bo sama sobie nie dam rady żeby wiedział ze jest mi potrzebny i najważniejszy żeby go upewnić ze nie przestaniemy go kochać.
@brzusio z reguły zażywam omega3 firmy naturell a teraz mam pregna dha.
Z moja żyła wystająca chyba pójdę do lekarza wcześniej bo wizytę mam dopiero na początku października ale zadzwoniłam do koleżanki lekarki i mówiła ze w ciąży to się zdaża bo macica uciska i właśnie wychodzą takie kwiatki.no ale dla pewności umowie się wcześniej.

reklama
@Bridget Jones co do tej zyly to brzmi jak zylak. Nie doczytalam gdzie dokładnie Ci ona wyszła, u mnie sa pod kolanami I na lydkach glownie ale moga sie pojawiac na calych nogach. Pokaz lekarzowi ale myśle ze sie musisz z nia zaprzyjaznic bo zostanie do końca zycia.

Dziewczyny oszaleje, zacznę zaraz przeklinać, mam nerwa, dziecko przyszło po 4 obudziło i ja znów nie śpię, jutro długi dzien,
Boszzz idę zjeść banana moze pomoże

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej,

Nie wiem jak u Was ale u nas lata ciąg dalszy. Młody na szczęście dziś nie cudował z drzemką i grzeczni śpi (przynajmniej na razie). Za to rano walnął taką kupkę, że przysięgam - byłam o krok od porzygania się gdy go przewijałam haha :D

Shaer, hahaha no to miał rozkminy przy śniadaniu :D

MiMeMi, masz rację... może faktycznie trochę dodać od razu i zalać wrzątkiem a trochę dodawać za każdym razem? :)

Danutka, u nas też namnożenie wydatków... przegląd samochodu i ubezpieczenie, o których totalnie zapomnieliśmy.

Happy, chce być taka jak mama ;-) ;)

Askkka, nie zazdroszczę przeżycia.

Ola, o jaki duży chłop!! chyba na razie największy :)

Szymon pozostaje Szymkiem. Mogę witamin nie brać. Mały waży 893 g. Kolejna wizyta za 5 tygodni.
wooow, ale już Szymonek duży !! A teraz było , że Polka urodziła najmniejsze dziecko ważyło coś koło 220 g :) więc Twój to już kawał chłopa :)

A ja, słuchajcie, cudownego uzdrowienia dostałam z tym cukrem haha okazało się, że glukometr popsuty i zawyża :) Wczoraj miałam pewnie tak z 100-110 na czczo , trzymałam dietę i dzisiaj 90, więc górna granica, ale powiem wam, że czułam się wczoraj o niebo lepiej, mimo, że ciągle myślałam o jedzeniu ;)

Gratuluje wizyt i trzymam kciuki za kolejne! :)

Ja też zdecydowanie leniuchuje, nicnierobienie to moje główne zajęcie :)

Kiki Bridget Danutka lacze sie z Wami w bolu ciezkich poczatkow przedszkolnych/szkolnych.. Zabawne bo caly poprzedni tyd bylo wszystko ok wczoraj I dzis placz przy rozstaniu I w ciagu dnia pani mowila ze tez cos tam plakal.. ma nadzieje ze to kwestia tyg czy dwoch I sie przyzwyczai, ale serce rozpada mi sie na pol za kazdym razem..

dobra wiadomosc jest taka ze za chwile juz koncze prace, jutro mam wolne I jedziemy na wycieczke. tyle ze znowu po fajnym czasie wspolnie spedzonym pewnie bedzie jeszcze trudniej w czw zeby poszedl do przedszkola ;)

Dziewczyny które pisza o tej nalewce.
Czy wy wiecie ze jak zalewacie miod i cytryne wrzatkiem to generalnie usuwacie wszystko co dobre z nich? Nie wiem jak z imbirem.

reklama
Do góry