reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
@KIKI83 dziekuje. Jakos dla mnie nie ma roznicy co wpisane w akcie urodzenia. Czy Warszawa czy Kozie Bobki. Raczej bede na NFZ

Ja dzis po badaniu. Szyjka dluga, ale cos miekkawa. Mam zwolnic tempo, nie myc okien i nie cwiczyc i na razie szlaban na seks. Kontrola za 3 tyg i w najgorszym wypadku pessar. Na pocieszenie dostalam info, ze skoro w poprzedniej ciazy byly podobne problemy a dojechalam prawie do 41tyg to powinnam dac rade. Moze taka moja uroda ale warto miec pod kontrola.
M sie przejal (bedzie wiecej pomagal moze)

Przede mna byla dziewczyna z miesniakami macicy w ciazy i starsznie plakala. Bylo mi jej bardzo zal, bo pewnie nie uslyszala nic dobrego. I mam skierowanie na glukoze plus siusie. Krew ok, troche opadl hematokryt ponizej granicy ale nie jest zle. Zabawne bo w ciazy zawsze mam najlepsze wyniki

Ja ostatnio mam jakiś opad, na wszystko. Nie chce mi się sprzątać,gotować,nic mi się nie chce...
Synek biegusiem dziś do przedszkola, taki podekscytowany,a w przedszkolu mi się też rozkleił. On chce do mamy i basta. No masakra. Mnie dziś nawet to nie ruszyło (wyrodna matka). Stawiam na to,że miał chwilowe zaćmienie :-)
Dziś znów ubytki w portfelu, komitet, ubezpieczenie i podręcznik... I dwie stówy w d..pie...
Ehhh...

Małe fika w nocy,co zmienię pozycje to chyba go budzę ;-)

Witam sie :)
U mnie ciężka noc Maja wstawała zle sie czuła, wczoraj miała rozwolnienie w nocy bolał ja brzuszek wiec były kombinacje a dzis wstała całkiem zdrowa.
Czuje sie jak zombie z niewyspania.

Dziewczyny powodzenia na wizytach!
Powodzenia ! [emoji5]

@marlena:) ja niestety nie wizytuje :p ale pobiegnę jak tylko bede w pl

Pokaże wam jak moja ciąża udziela sie córce [emoji12] weszłam zgasić jej lampkę wczoraj i zastałam taki widok[emoji23]
1473757480-5wiqws.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie :)
U mnie ciężka noc Maja wstawała zle sie czuła, wczoraj miała rozwolnienie w nocy bolał ja brzuszek wiec były kombinacje a dzis wstała całkiem zdrowa.
Czuje sie jak zombie z niewyspania.

Dziewczyny powodzenia na wizytach!
Powodzenia ! [emoji5]

@marlena:) ja niestety nie wizytuje :p ale pobiegnę jak tylko bede w pl

Pokaże wam jak moja ciąża udziela sie córce [emoji12] weszłam zgasić jej lampkę wczoraj i zastałam taki widok[emoji23]
1473757480-5wiqws.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Musiałam coś poknocic :D Na telefonie to własnie sie tak wszystko czyta :)
Ale to będziesz miała juz na zapas kciuki :)

Wczoraj miałam nieciekawą sytuację. Pojechaliśmy z moim M na zakupy aby porozglądać się za wózkami. Odwiedziliśmy kilka sklepów. W pewnym momencie zakręciło mi się w głowie, złapałam się czegoś, chyba jakieś łóżeczko i mowie do mojego M że mi słabo i muszę wyjść na dwór. W tym momencie zrobiło mi się czarno przed oczami, zrobiłam się cała mokra. M zdążył mnie chwycić żebym nie upadla. Wyprowadził mnie na dwór i od razu usiadłam na chodniku. Z 10 min dochodziłam do siebie. Gdybym była sama to na pewno bym zemdlała i się przewróciła. Pierwszy raz mi się takie coś zdarzyło. Nie wiem dlaczego, ale podejrzewam ze to może być przez te upały...

Czesc, witam sie nieprzytomna. Teraz u mnie zaczynaja sie nieprzespane noce.
Co chwile sie budze, zanim zasne to sie mózg wylaczyc nie chce a do tego wieczne sny.
Od rana moje.male zdecydowalo ze sniadanie nie zostanie w zoladku. Wiec miałam dodatkowa atrakcje.
Oby reszta dnia była lepsza.

Hej dziewczyny. Czytam was regularnie ale u mnie nic nowego wiec ostatnio nie pisalam. Maluszek fika koziolki, sluchamy serduszka, wszystko wyglada ok. Moj syn chodzi do szkoly i zaczal szkole polska sobotnia. Ciesze sie bardzo ze u was w miare ok. Oczywiscie nie pamietam co kto pisal wiec pogratuluje wam dzieciaczkow i zycze powodzenia na przyszlosc.
@Shaer tak to ja chcialam pieska. Ciesze sie ze juz sie za niego zabralas. Czekam na foto jak skonczysz [emoji6]

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

"askkka2 nie wiem czy to przez pogodę ja w poprzedniej ciąży też parę razy zemdlałam najczęściej w sklepie i była to zima więc nie wina upału, moja gin mówiła że ciąża to jednak spore obciążenie dla organizmu i to może być przyczyną jeśli wyniki są ok i nie zdarza się często to nie jest to powód do niepokoju. Najlepiej odrazu usiąść jak czujesz że robi się słabo oj ja często siedziałam na podłodze w kauflandzie:D

reklama
Witam sie kochane ja już pomału swiruje jutro połówkowe mam pietra .Upały daje znaki nie tylko wam słabo i ciemno przed oczami też mi sie robi.Ruchy czuje już w miarę regularne .Jak naranie -7 kilo wiec nie rośniemy i mogła bym przytyć jak najmniej bo mnie sporo jest .Nic jeszcze nie kupiłam ani nie przywiozłam do dzidzi tak myśle że w pazdzierniku zacznę .

Do góry