reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Ja juz nie spie.. od 4.30... Ble ale choc sie wyspalam (tylko zapewne o 21 bede ledwo zywa)
@katem86 to Tobie sie podobal ten zolty piesek? Zaczelam go robic.
Ja dzis wizytka o 9.10 niby ale wiem o ktorej wejde. Jeszcze wyniki mam do odbioru.

@KIKI83 w jakim szpitaku najlepiej rodzic w Szczecinie? Poznan mam obcykany ale w razie jakby sie udalo nam wyniesc to bylabym wdzieczna za pomoc, bo Szczecin to dla mnie taka biala kartka.

Wczoraj rozmawiamy z synkiem na temat wyprowadzi. Niezadowolony, ze pakowanie itd ale info ze sa galerki, kino, Auchan i morze niedaleko byl zdecydowany jechac od razu. I mialam Wam napisac nasza poranna rozmowe.

5 rano. Maks sie nie moze doczekac pkola. Dostanie korone, prezent, rozda cukierki a dzieci beda spiewac "Sto lat". Siedzimy przy sniadaniu je kanapke nagle widze ze ma mokre oczka. Pytam czy cos sie stalo? Kreci glowa i mowi " Nie mamciu, tylko USWIADOMILEM sobie ze sie STARZEJE. Mam JUZ 6 lat... za rok pojde do szkoly i skonczy sie moje DZIECINSTWO"
Wiecie ze prawie padlam?

Ostatnia edycja:
@HappyBabyMama wizyta o 11. Ale o 8 czeka mnie wywiad w opiece społecznej na obiady dla dziewczynek. Potem zawieźć potworki do mojej mamy i godzina drogi do lekarza a po drodze wyniki odebrać bo moja lekarka lubi papierki...

A ja Bogu dzięki miałam lekki dzien w pracy uffff inaczej bym sie wykończyła, Maz zjeżdża w czwartek, biedny pracuje po 13 h juz sił nie ma ;(
Ech do dupy to

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam

Ja tez ostatnio cos nie do sypiam a to ostatnie momenty[emoji4]

Dziewczyny powodzenia na wizytach[emoji4]

Kurde wczoraj synus zmienil pozycje bo tak dawal czadu ze nie bylo to przyjemne, gdzies w okolicach pecherza heh...

reklama
Do góry