HappyBabyMama
Fanka BB :)
@Bridget Jones gratuluje zdrowej córeczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Technik omawia wszystko i drukuje raport. Potem lekarz go czyta ale nie po kazdym usg jest wizyta lekarska.Przypomniałaś mi jak to jest kiedy dziecko idzie do przedszkola, teraz będę to przerabiać drugi raz Dużo spokoju życzę
@katem86 a to usg potem widzi i omawia lekarz, czy ten technik może Ci coś wyjaśnić podczas usg?
Kurde wiedzę, że mój lekarz przyjmuje system angielski, usg zamiast badania. Zaczynam się tym martwić
Ja muszę w końcu przyszykować syna do szkoły, bo nic jeszcze nie mamy. Szewc bez butów chodzi, a dziecko nauczycielki bez zeszytów
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty, dawajcie znać jak poszło!
Miłego dnia
Nauczyciele to inni ludzie... Jakiś dziwny charakter mają, niewielu odbiega od tej reguły... Jeśli któraś z Was jest nauczycielką,to przepraszam [emoji39]Dzisiaj tak mnie baba w kolejce w lidlu wkurwił..że az sie poryczłam .Zrobiliśmy zakupy dość duże w tym piwo 16 butelek bo w sobote mamy miec grila a że argus był w promocji jak się kupi 8 sztuk to taniej wiec na jeden paragon wziełam 8 i na drugi 8 szt(zaznaczam byłam sama z mężem córki były u babci)a ona za mną w kolejce czeka też była z mężem .Tekst jej JUŻ WIDAĆ PATOLOGIE 500 +.No to ja na cały sklep sie wydarłam że mąż zarabia i za to kupuje i dalej ją wyzwałam potem zaczełam ryczeć ludzie wszyscy na babsko zaczeli najeżdzać ,jakaś kobieta krzyczała ze jeszcze nauczycielką jest masakra wyuczona kobieta a głupia .Nie rozumiem ludzi czemu ten świat jest taki okrutny .