reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Jestem! 20 tydz 2 dz. Dzidzia ma 348g i 156 mm. Dziewczynka, potwierdzone [emoji5] termin 11.01 szyjka długa, zamknięta. Gabrysia zdrowa, wszystko w porządku. Palców co prawda nie liczyła, ale sprawdzała rozszczep wargi i stopę szpotawa. Także ciesze się ze jest wszystko ok i cala reszta w normie . [emoji4]

reklama
@Danutka24 no weź się nie wyglupiaj,będzie dobrze jak synek pójdzie do przedszkola.Dzieci rzeczywiście bywają złe i śmieją się z innych dzieci ale nie sądzę żeby brak jedynki był powodem bo w przedszkolu mojego synka połowa dzieci nie ma zębów albo mają czarne bo cukier robi swoje i jakoś nikt nie zwraca uwagi.głowa do góry,będziesz mieć trochę czasu dla siebie a synek napewno odnajdzie się w przedszkolu.

Jestem. Zabralam dzis synkana molo,lody i rejs stateczkiem.
Molo go roczarowalo, lody mu smakowaly bardzo, a stateczek uwiodl do nieprzytomnosci. Stalismy na dziobie jak w Titanicu i jeszcze mogl dzwonkiem pokladowym podzwonic i sterem pokrecic.
Plamien dzis nie ma. Moze takie leciuchne.Wracam w niedziele to sobie wizyte umowie na piatek.

Ja nawet nie mam jak z m pogadac. Napisalam mu ze pojedziemy gdzie zechce. Ale od blisko 7 lat jego matka miesza w naszym malzenstwie i ze mam dosc tego zasranego pierdolamento. Mam tak dosc,ze jeszcze slowo,a trafi mnie taka kurwica ze stane sie demonem zaglady i zasieje takie zniszczenie ze Armagedon przy tym bedzie uroczym eventem dla dzieci. I ze nie chce zadnej pomocy, tylko chce jednego,zeby sie wrescie odpierdolili i zaczeli zyc swoim zyciem.
Jak tak dalej pojdzie to na serio go zostawie. Gdzies cos we mnie peklo. Byl czas ze bylismy dla siebie, a potem mu nagle odbilo.

Danutka
Nie martw sie. Bedzie ju dobrze a dzieci maja o wiele gorsze "defekty"niz brak zeba. poza tympomysl, ze Twoj synek dorasta, stanie sie niedlugo chlopcem, nastolatkiem i mezczyzna. Na pewno nie chcialabys aby cale zycie przezyl uczepiony Twych kolan :)bedzie dobrze. To my mamusie bardziej przezywamy niz nasze dzieci :)

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt!!!!!

Jestwm padnieta. .tyle godzin poza domem ....

Dziekuje za pamiec[emoji4]
Wiec strachu mialam co niemiara...:/
Ale okazalo sie ze na chwile obecna jest wszystko w porzadku;)dzis widzialam jak maly ssal kciuka;)
Z szyjka ok! Mam prowadzix spokojny tryb, w wolnej chwili odpoczywac, ale jednak wole ze wiecej odpoczywam bo to za wczesna ciaza zeby ryzykowac skrocenie sie szyjki.

Dobranoc[emoji4]

Nie mam jak odpisać
Dzis miałam miec wolne zawołali mnie doborach i cholera, głupia ja troszkę cos podziwiałam wrrrr zła jestem na siebie

GRATULUJE WIZYT [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Shear porozmawiaj z nim i zeby wiedział, ze Twój krok jest jaki jest (rozwód??)
A pytał sie czego Ty chcesz??
Czemu mu nie powiesz, ze Szczecin
I bez sensu pójdę tam gdzie Ty chcesz, wyraz mu swoją opinie
Niech wie,

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzięki dziewczyny, jestem przewrazliwiona :-) i nadopiekuncza chyba. Mąż zawsze twierdził, żeby mieć drugie dziecko,to nie skupie się tak na jednym ;-) dobrej nocy życzę.

I gratuluję wizyt :-)

Do góry