reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Jestem! 20 tydz 2 dz. Dzidzia ma 348g i 156 mm. Dziewczynka, potwierdzone [emoji5] termin 11.01 szyjka długa, zamknięta. Gabrysia zdrowa, wszystko w porządku. Palców co prawda nie liczyła, ale sprawdzała rozszczep wargi i stopę szpotawa. Także ciesze się ze jest wszystko ok i cala reszta w normie . [emoji4]

reklama
@Danutka24 no weź się nie wyglupiaj,będzie dobrze jak synek pójdzie do przedszkola.Dzieci rzeczywiście bywają złe i śmieją się z innych dzieci ale nie sądzę żeby brak jedynki był powodem bo w przedszkolu mojego synka połowa dzieci nie ma zębów albo mają czarne bo cukier robi swoje i jakoś nikt nie zwraca uwagi.głowa do góry,będziesz mieć trochę czasu dla siebie a synek napewno odnajdzie się w przedszkolu.

Jestem. Zabralam dzis synkana molo,lody i rejs stateczkiem.
Molo go roczarowalo, lody mu smakowaly bardzo, a stateczek uwiodl do nieprzytomnosci. Stalismy na dziobie jak w Titanicu i jeszcze mogl dzwonkiem pokladowym podzwonic i sterem pokrecic.
Plamien dzis nie ma. Moze takie leciuchne.Wracam w niedziele to sobie wizyte umowie na piatek.

Ja nawet nie mam jak z m pogadac. Napisalam mu ze pojedziemy gdzie zechce. Ale od blisko 7 lat jego matka miesza w naszym malzenstwie i ze mam dosc tego zasranego pierdolamento. Mam tak dosc,ze jeszcze slowo,a trafi mnie taka kurwica ze stane sie demonem zaglady i zasieje takie zniszczenie ze Armagedon przy tym bedzie uroczym eventem dla dzieci. I ze nie chce zadnej pomocy, tylko chce jednego,zeby sie wrescie odpierdolili i zaczeli zyc swoim zyciem.
Jak tak dalej pojdzie to na serio go zostawie. Gdzies cos we mnie peklo. Byl czas ze bylismy dla siebie, a potem mu nagle odbilo.

Danutka
Nie martw sie. Bedzie ju dobrze a dzieci maja o wiele gorsze "defekty"niz brak zeba. poza tympomysl, ze Twoj synek dorasta, stanie sie niedlugo chlopcem, nastolatkiem i mezczyzna. Na pewno nie chcialabys aby cale zycie przezyl uczepiony Twych kolan :)bedzie dobrze. To my mamusie bardziej przezywamy niz nasze dzieci :)

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt!!!!!

Jestwm padnieta. .tyle godzin poza domem ....

Dziekuje za pamiec[emoji4]
Wiec strachu mialam co niemiara...:/
Ale okazalo sie ze na chwile obecna jest wszystko w porzadku;)dzis widzialam jak maly ssal kciuka;)
Z szyjka ok! Mam prowadzix spokojny tryb, w wolnej chwili odpoczywac, ale jednak wole ze wiecej odpoczywam bo to za wczesna ciaza zeby ryzykowac skrocenie sie szyjki.

Dobranoc[emoji4]

Nie mam jak odpisać
Dzis miałam miec wolne zawołali mnie doborach i cholera, głupia ja troszkę cos podziwiałam wrrrr zła jestem na siebie

GRATULUJE WIZYT [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Shear porozmawiaj z nim i zeby wiedział, ze Twój krok jest jaki jest (rozwód??)
A pytał sie czego Ty chcesz??
Czemu mu nie powiesz, ze Szczecin
I bez sensu pójdę tam gdzie Ty chcesz, wyraz mu swoją opinie
Niech wie,

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzięki dziewczyny, jestem przewrazliwiona :-) i nadopiekuncza chyba. Mąż zawsze twierdził, żeby mieć drugie dziecko,to nie skupie się tak na jednym ;-) dobrej nocy życzę.

I gratuluję wizyt :-)

Do góry