reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Marcje najważniejsze ze dzidzia zdrowa! [emoji4]
Ja poznałam płeć juz w 12 tc, wtedy nawet jeszcze nie byłam ciekawa i tak strasznie mnie to zaskoczyło, ze i tak nie uwierzyłam. Ale mój mały ekshibicjonista za każdym razem pokazuje klejnoty, wiec juz wierzę [emoji4] a jak maluszek był ułożony?

Ankamaz super ze synuś zadowolony, to mimo wszystko większy stres dla mamuśki niż dla dziecka [emoji4] No ale przyzwyczaisz się i bedziesz miała czas zeby złapać oddech i... Jeść [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mi lekarz na prenatalnych na 70% powiedział, ze chłopak, ale wczesniej mówił, ze dziewczynka, wiec nie ufam i czekam z niecierpliwoscią do 5.09 :)

Dzidzia miała położenie podłużne główkowe, wiec do góry nogami fika. No i dowiedziałam sie tez,ze mam łożysko na przedniej ścianie.

@Marcje gratuluję wizyty, dobrze, że wszystko ok. Wiem jaka to frustracja jak tak kołują z płcią. Niestety nie mamy na to wpływu.:baffled:

Bridget chyba właśnie w trakcie wizyty. Czekamy na relację. Powodzenia dla wszystkich wizytujących:sorry2:

Jestem sama z czwóreczką. Mąż pojechał na ważne spotkanie pracowe. Maluchy poszły na drzemkę, ale mój 7 latek i jego 8 miesięcy starszy kuzyn obsikali się nawzajem. Była straszna afera, mają karę słodyczową na kolejne dwa tygodnie:wściekła/y:. Strasznie cierpią.

@Marcje najważniejsze, ze dzidzia zdrowa :) ja w pierwszej ciazy nie chciałam wiedzieć jaka płeć i teraz tez nie ale mój B sie uparł. Jakos tak mam, ze nie liczy sie dla mnie płeć i tak moja wiedza nic nie ziemi takie mam podejście

@ankamaz ja tez pije inkę 2-3 dziennie z mlekiem mmmm [emoji7]

Marcje a pooglądał dobrze bobasa? Serduszko zdrowe? Paluchy policzone? Wszystko zbadane? Bo dziwne ze jak badał narządy dziecka to sie nie odwróciło ani raz w tym czasie mój bobas to fika jak szalony co chwile inna pozycja wiec moze on zwykle usg ci robił? Dobrze ze wszystko ok. Długo badanie trwało?
A Julia juz po? Truskaweczka?
Shaer co u ciebie? Odezwij sie

@gato, Happybabymama, badanie trwało około 20 min, sprawdzała wsłuchać kości, pęcherz,żołądek, wszystkie kończyny, serduszko, ale wlasnie jak zapytałam o paluszki, to powiedziała,ze tego sie nie bada :| ja miałam przeboje na ostatnich prenatalnych, bo dziecko spało non stop i nie chciało sie obracać wiec siedziałam 4 h u lekarza aż sie ułoży i jadłam słodycze żeby je pobudzić... Dziwna była ta lekarka, dlatego nie moge sie juz doczekać badania prywatnie 5 września, jednak prywatnie to zupełnie inny komfort, chociaż niby luxmed tez prywatnie opłacam...:/

@Malina, szacun za cierpliwość i powodzenia z dzieciaczkami! Długo u Ciebie zostaną?

@kolorowaMama, podziwiam za to,ze nie chciałaś i nie chcesz wiedzieć... Ja to ciekawska jestem za bardzo [emoji5]

reklama
Do góry