reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Hej laski,

Mieliśmy dziś z synkiem fajne popołudnie. Wzięłam go na rower, pojechaliśmy na lody i na fajny plac zabaw. Choć powiem Wam że jechać po tych naszych górkach z przyczepką i zawartością, która waży łącznie ponad 20 kg to nie taka prosta sprawa. Zwykle to mąż z nim jeździ no ale teraz przejęłam ten przywilej ;)

Jeśli któraś ma ochotę na domowe spa i coś dla ciała to polecam siemię lniane Link do: Lniane SPA | Jak dbać o długie włosy? - robiłam wczoraj maskę na włosy, maseczkę na twarz i na stópki. Super :)

Katem, dziwny u Was system, jak już pisałam. Współczuję...

Maryqska nie wierz w takie głupie przesądy... :)
super te przepisy na siemie lniane i jego zastosowanie. Zrobie sobie kąpiel i maseczkę :)

O masakra jest z tym goleniem... [emoji85] jutro wstawię fotkę brzuszka na brzuszkowym kanale.
Teraz skończyłam żurek z bułką, trzeba się dokarmiać,jutro idę badać krew. I mocz na posiew... Znowu... Mam nadzieję,że tym razem też nic nie wyjdzie złego.
Dobranoc dziewczyny [emoji4]

O masakra jest z tym goleniem... [emoji85] jutro wstawię fotkę brzuszka na brzuszkowym kanale.
Teraz skończyłam żurek z bułką, trzeba się dokarmiać,jutro idę badać krew. I mocz na posiew... Znowu... Mam nadzieję,że tym razem też nic nie wyjdzie złego.
Dobranoc dziewczyny [emoji4]
Wiesz ze przed badaniami krwi nie powinno sie jesc 12 godzin przed badaniem:) wlasnie ja jutro rano tez ide na mocz i morfologię i od 19 sie mecze i nic nie jem a mam taka ochotę aaaaa.
Danutka na pewno wyjdą dobre wyniki.
Dobranoc

My wlasnie wróciliśmy z basenu, myslalam, ze w basenie moze poczuje jakieś ruchy
Ale jakos brzuch mnie pobolewa, a moze tak normalnie ma być yyyy
Świruje kurna mac
A za tydzien usg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czy sa tu kawoszki??
Zbił nam sie dzbanek
Nie było w sklepie trzeba było zamówić i tak zaczęłam myslec ze moze zainwestować w lepszy ekspres do kawy taki co mieli itd
My z mężem uwielbiany kawe przed ciąza to dwie dziennie piłam
I sama nie wiem czy warto??
Bo ten ekspres taki miałam co rano wstawałam kawa była
Ja z leniwych, teraz mam mukke i w niej robie
I cy taki lepszy ekspres ma taka funkcje ze jak nastawie rano zrobi mi kawe???

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry