reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Dzień dobry. Niestety maluch zaraził rodziców i teraz same zasmarkańce w domu. Może i dobrze dla Helenki, bo dostanie jakieś przeciwciała od mamy.
Miłego dnia

reklama
Witam :)

Ja już pracuje :) Nie piszcie dużo żebym mogła was nadrobić :)

@maryqska jakoś musisz przetrwać kłótnie u nas są teraz co chwile a ja wiecznie płacze mam nadzieje ze ten okres minie..

Dobrze ze piszecie o badaniach bo mi przypomniałyście że muszę je zrobić :)

@marlena:) szkoda łez na facetów :) Ja to rzadko płacze. Zachartowalam sie. BardZiej z nerwów albo bezsilności ale sporadyczne przypadki. :) A jak twoje przygotowania do slubu? Sukienka poszerzona? U księdza juz załatwione? Nic nie mówił, bo tak sie bałaś ?
Pracującym miłej pracy życzę :) Ja mam opierniczania ciąg dalszy.
@weronika87 cos nam sie nie odzywa.

Dzień dobry dziewczyny, ja dziś wreszcie wracam do domu. Hura! Stesknilam sie chociaz to tez powrot do obowiazkow.
Teraz tylko 4 godziny w samochodzie w 30 stopniowym upale. Uff.

Zycze wszystkim udanego dnia.

Marquska
Po pierwszym dziecku mialam okres ze przytylam i przez docinki tesciow czulam sie jak gowno. Kasy tez bylo tak na styk i ciagle nerwy.Jadlam coraz mniej a tylam i balam sie ze m nas zostawi.
Teraz sie totalnie nie boje. Jak zostawi to trudno (tesciow sie z zycia pozbede) Moim kolezankom oprocz jednej rozwody wychodzily na lepsze :) Szkoda mi zycia na plakanie przez chlopa.
Moze tez powinnas sobie znalezc jakas odskocznie? Chocby kupic glupi lakier i pomalowac pazurki?

Mojemu m konczy mu sie kontrakt w piatek i wraca do domu,a ja zdecydowalam ze wroce w niedziele. Skoro w zeszlym tygodniu wybral mamusie, gdy ja sie zle czulam to ja w tym tygodniu wybiore relaks zamiast uslugiwania panu mezowi. Marudzil ze teskni i dwa tyg beze mnie to duzo, ale pewnie jeczy bo nie bedzie obiadkow.

Wczoraj jadlam pyszny domowy bigos... Cudowny ale dzis mam brzuch jak balon i w nocy spac nie moglam.
Dzieciak rabie jak diabli. Codziennie budze sie w nocy o 3.30 i czuje ze to bedzie pora karmienia :(

Witam u nas ok wczoraj komody skręcilismy posprzątałam jutro okna i wsio nie mam siły wszystkiego od razu zrobić.
Co do mężów to jak z swoim też sie wczoraj pożarłam choć on dobry to i tak mnie wkurwił że szok,przyjdzie z pracy to mu kur...pokarze wrrry....
Ja wizyte mam w sobotę pewno dostane skierowanie na badania na na połówkowe.
Któraś pisała że wymioty jej wróciły wiec mi też nie wiem co jest grane rano żygam jak kot .

No i nadszedł czas,kiedy zaczęłam się golić na ślepo... Nic nie widzę [emoji23]
Ja juz ostatnio nic nie widzialam, jeszcze mialam takie male lustereczko, masakra, az cud, ze sie nie zarznelam;)
Czy sa tu kawoszki??
Zbił nam sie dzbanek
Nie było w sklepie trzeba było zamówić i tak zaczęłam myslec ze moze zainwestować w lepszy ekspres do kawy taki co mieli itd
My z mężem uwielbiany kawe przed ciąza to dwie dziennie piłam
I sama nie wiem czy warto??
Bo ten ekspres taki miałam co rano wstawałam kawa była
Ja z leniwych, teraz mam mukke i w niej robie
I cy taki lepszy ekspres ma taka funkcje ze jak nastawie rano zrobi mi kawe???

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oj expres to moje marzenie, taki co sam mieli i od razu leci spienione mleko, obiecalam sobie, ze jak juz zamieszkamy sami to sobie kupie. Takie jak mi sie podobaly ok 2tys.
Dzien dobry,
Ja juz po badaniach, nawet nie zemdlałam ;) Dowiedziałam sie natomiast ze powinnam przed badaniem wypić kilka kubeczków wody. No pierwsze slysze bo ja sie starałam zawsze absolutnie nic nie pic a tu prosze człowiek sie całe życie uczy. Tak wiec powinno sie nie jesCE nic 10-12 h przed a przed samym badaniem kilka minut wczesniej wypić wodę. Pewnie to krew rozrzedza, albo cos.
Co u was moje drogie?
Maryqska to moze ten maz nie jest taki straszny ;)
Jak z synem szlam na pobieranie krwi tez kazali mi go napoic, zeby szybko leciala krew i gladko poszlo, sama tez pije przed pobieraniem. A co do jedzenia przed jakos nigdy az tak nie przywiazywalam do tego wagi, ale ja pozniej niz 21 nie jem.

Jak mnie wkurza mieszkanie tutaj juz od rana znow sie z mama poklocilam. Nie wiem jak ja do przyszlego roku wytrzymam.

Zaszalalam wczoraj zamowilam jeszcze chuste, kilka pieluszek tetrowych i termosy. Min na zupke i kubek termiczny na pol litra kawy :D

reklama
Do góry