reklama
HappyBabyMama
Fanka BB :)
@marlena:) szkoda łez na facetów Ja to rzadko płacze. Zachartowalam sie. BardZiej z nerwów albo bezsilności ale sporadyczne przypadki. A jak twoje przygotowania do slubu? Sukienka poszerzona? U księdza juz załatwione? Nic nie mówił, bo tak sie bałaś ?
Pracującym miłej pracy życzę Ja mam opierniczania ciąg dalszy.
@weronika87 cos nam sie nie odzywa.
Pracującym miłej pracy życzę Ja mam opierniczania ciąg dalszy.
@weronika87 cos nam sie nie odzywa.
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Dzień dobry dziewczyny, ja dziś wreszcie wracam do domu. Hura! Stesknilam sie chociaz to tez powrot do obowiazkow.
Teraz tylko 4 godziny w samochodzie w 30 stopniowym upale. Uff.
Zycze wszystkim udanego dnia.
Teraz tylko 4 godziny w samochodzie w 30 stopniowym upale. Uff.
Zycze wszystkim udanego dnia.
Marquska
Po pierwszym dziecku mialam okres ze przytylam i przez docinki tesciow czulam sie jak gowno. Kasy tez bylo tak na styk i ciagle nerwy.Jadlam coraz mniej a tylam i balam sie ze m nas zostawi.
Teraz sie totalnie nie boje. Jak zostawi to trudno (tesciow sie z zycia pozbede) Moim kolezankom oprocz jednej rozwody wychodzily na lepsze Szkoda mi zycia na plakanie przez chlopa.
Moze tez powinnas sobie znalezc jakas odskocznie? Chocby kupic glupi lakier i pomalowac pazurki?
Mojemu m konczy mu sie kontrakt w piatek i wraca do domu,a ja zdecydowalam ze wroce w niedziele. Skoro w zeszlym tygodniu wybral mamusie, gdy ja sie zle czulam to ja w tym tygodniu wybiore relaks zamiast uslugiwania panu mezowi. Marudzil ze teskni i dwa tyg beze mnie to duzo, ale pewnie jeczy bo nie bedzie obiadkow.
Wczoraj jadlam pyszny domowy bigos... Cudowny ale dzis mam brzuch jak balon i w nocy spac nie moglam.
Dzieciak rabie jak diabli. Codziennie budze sie w nocy o 3.30 i czuje ze to bedzie pora karmienia
Po pierwszym dziecku mialam okres ze przytylam i przez docinki tesciow czulam sie jak gowno. Kasy tez bylo tak na styk i ciagle nerwy.Jadlam coraz mniej a tylam i balam sie ze m nas zostawi.
Teraz sie totalnie nie boje. Jak zostawi to trudno (tesciow sie z zycia pozbede) Moim kolezankom oprocz jednej rozwody wychodzily na lepsze Szkoda mi zycia na plakanie przez chlopa.
Moze tez powinnas sobie znalezc jakas odskocznie? Chocby kupic glupi lakier i pomalowac pazurki?
Mojemu m konczy mu sie kontrakt w piatek i wraca do domu,a ja zdecydowalam ze wroce w niedziele. Skoro w zeszlym tygodniu wybral mamusie, gdy ja sie zle czulam to ja w tym tygodniu wybiore relaks zamiast uslugiwania panu mezowi. Marudzil ze teskni i dwa tyg beze mnie to duzo, ale pewnie jeczy bo nie bedzie obiadkow.
Wczoraj jadlam pyszny domowy bigos... Cudowny ale dzis mam brzuch jak balon i w nocy spac nie moglam.
Dzieciak rabie jak diabli. Codziennie budze sie w nocy o 3.30 i czuje ze to bedzie pora karmienia
Witam u nas ok wczoraj komody skręcilismy posprzątałam jutro okna i wsio nie mam siły wszystkiego od razu zrobić.
Co do mężów to jak z swoim też sie wczoraj pożarłam choć on dobry to i tak mnie wkurwił że szok,przyjdzie z pracy to mu kur...pokarze wrrry....
Ja wizyte mam w sobotę pewno dostane skierowanie na badania na na połówkowe.
Któraś pisała że wymioty jej wróciły wiec mi też nie wiem co jest grane rano żygam jak kot .
Co do mężów to jak z swoim też sie wczoraj pożarłam choć on dobry to i tak mnie wkurwił że szok,przyjdzie z pracy to mu kur...pokarze wrrry....
Ja wizyte mam w sobotę pewno dostane skierowanie na badania na na połówkowe.
Któraś pisała że wymioty jej wróciły wiec mi też nie wiem co jest grane rano żygam jak kot .
olivka85
Fanka BB :)
Ja juz ostatnio nic nie widzialam, jeszcze mialam takie male lustereczko, masakra, az cud, ze sie nie zarznelamNo i nadszedł czas,kiedy zaczęłam się golić na ślepo... Nic nie widzę [emoji23]
Oj expres to moje marzenie, taki co sam mieli i od razu leci spienione mleko, obiecalam sobie, ze jak juz zamieszkamy sami to sobie kupie. Takie jak mi sie podobaly ok 2tys.Czy sa tu kawoszki??
Zbił nam sie dzbanek
Nie było w sklepie trzeba było zamówić i tak zaczęłam myslec ze moze zainwestować w lepszy ekspres do kawy taki co mieli itd
My z mężem uwielbiany kawe przed ciąza to dwie dziennie piłam
I sama nie wiem czy warto??
Bo ten ekspres taki miałam co rano wstawałam kawa była
Ja z leniwych, teraz mam mukke i w niej robie
I cy taki lepszy ekspres ma taka funkcje ze jak nastawie rano zrobi mi kawe???
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak z synem szlam na pobieranie krwi tez kazali mi go napoic, zeby szybko leciala krew i gladko poszlo, sama tez pije przed pobieraniem. A co do jedzenia przed jakos nigdy az tak nie przywiazywalam do tego wagi, ale ja pozniej niz 21 nie jem.Dzien dobry,
Ja juz po badaniach, nawet nie zemdlałam Dowiedziałam sie natomiast ze powinnam przed badaniem wypić kilka kubeczków wody. No pierwsze slysze bo ja sie starałam zawsze absolutnie nic nie pic a tu prosze człowiek sie całe życie uczy. Tak wiec powinno sie nie jesCE nic 10-12 h przed a przed samym badaniem kilka minut wczesniej wypić wodę. Pewnie to krew rozrzedza, albo cos.
Co u was moje drogie?
Maryqska to moze ten maz nie jest taki straszny
Jak mnie wkurza mieszkanie tutaj juz od rana znow sie z mama poklocilam. Nie wiem jak ja do przyszlego roku wytrzymam.
Zaszalalam wczoraj zamowilam jeszcze chuste, kilka pieluszek tetrowych i termosy. Min na zupke i kubek termiczny na pol litra kawy
Truskaweczka2017
Moderatorka
Dzień dobry ja też już po pobraniu krwi a jutro wizyta ja staram się nic nie jeść właśnie jakoś tak 10-12 h przed pobraniem, pije tylko wodę.
reklama