reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Hej laski,

Mieliśmy dziś z synkiem fajne popołudnie. Wzięłam go na rower, pojechaliśmy na lody i na fajny plac zabaw. Choć powiem Wam że jechać po tych naszych górkach z przyczepką i zawartością, która waży łącznie ponad 20 kg to nie taka prosta sprawa. Zwykle to mąż z nim jeździ no ale teraz przejęłam ten przywilej ;)

Jeśli któraś ma ochotę na domowe spa i coś dla ciała to polecam siemię lniane Link do: Lniane SPA | Jak dbać o długie włosy? - robiłam wczoraj maskę na włosy, maseczkę na twarz i na stópki. Super :)

Katem, dziwny u Was system, jak już pisałam. Współczuję...

Maryqska nie wierz w takie głupie przesądy... :)
super te przepisy na siemie lniane i jego zastosowanie. Zrobie sobie kąpiel i maseczkę :)

O masakra jest z tym goleniem... [emoji85] jutro wstawię fotkę brzuszka na brzuszkowym kanale.
Teraz skończyłam żurek z bułką, trzeba się dokarmiać,jutro idę badać krew. I mocz na posiew... Znowu... Mam nadzieję,że tym razem też nic nie wyjdzie złego.
Dobranoc dziewczyny [emoji4]

O masakra jest z tym goleniem... [emoji85] jutro wstawię fotkę brzuszka na brzuszkowym kanale.
Teraz skończyłam żurek z bułką, trzeba się dokarmiać,jutro idę badać krew. I mocz na posiew... Znowu... Mam nadzieję,że tym razem też nic nie wyjdzie złego.
Dobranoc dziewczyny [emoji4]
Wiesz ze przed badaniami krwi nie powinno sie jesc 12 godzin przed badaniem:) wlasnie ja jutro rano tez ide na mocz i morfologię i od 19 sie mecze i nic nie jem a mam taka ochotę aaaaa.
Danutka na pewno wyjdą dobre wyniki.
Dobranoc

My wlasnie wróciliśmy z basenu, myslalam, ze w basenie moze poczuje jakieś ruchy
Ale jakos brzuch mnie pobolewa, a moze tak normalnie ma być yyyy
Świruje kurna mac
A za tydzien usg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czy sa tu kawoszki??
Zbił nam sie dzbanek
Nie było w sklepie trzeba było zamówić i tak zaczęłam myslec ze moze zainwestować w lepszy ekspres do kawy taki co mieli itd
My z mężem uwielbiany kawe przed ciąza to dwie dziennie piłam
I sama nie wiem czy warto??
Bo ten ekspres taki miałam co rano wstawałam kawa była
Ja z leniwych, teraz mam mukke i w niej robie
I cy taki lepszy ekspres ma taka funkcje ze jak nastawie rano zrobi mi kawe???

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry