reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Jutro wyjeżdzam na kilka dni nad morze dziewczyny. Na pewno będę Was czytać, tylko pewnie z pisaniem będzie gorzej. Trzymam kciuki za wizyty z początku przyszłego tygodnia! Jak wrócę to na pewno się odzywam. Buziaki!

udanego, slonecznego pobytu i duzo odpoczynku :)

Mhm ja na telef.nie wiem dlaczego ale nie widzę suwaczków;)
brzusio ja na telefonie, tez nie widze suwaczkow, brzusio, a ktory Ty masz tydzien???ja tez nie czuje ruchow tak zeby czuc, sama nie wiem, co czuje i bardziej mi sie wydaje, ze moze to ruchy, u mnie jest 17+4

@maryqska a jak relacje z m? Lepiej?

sama nie wiem, jest tak zachowawczo, rozmawiamy, wczoraj wrocilam naprawde wypoczeta z kina, wiec poprosili mnie o zagranie w karty, jakos sie przelamalam i zagralam (bo przewaznie sie upieram, jak osiol i nie odzywam sie tygodniami), ale dalej tak wisi cos, troche rozmawialismy smsujac ooo:/

Ja tez wlasnie odczuwam kłucia w rożnych miejscach i sie zastanawiałam czy to przypadkiem nie dzidzia?

ja tez mam kocia, w okolicach pepka i sie martwilam co to

reklama
Witam z rana M w pracy a ja już spać nie mogę.Dziś wizyta z Amelką u endokrynologa ciekawa jestem jak tam wyniki .,wizyta na 17 dopiero.Z rana biorę się za porządki w szafkach bo wczoraj byliśmy po komody jeszcze tylko je trzeba skręcić porażka ja to bym chciała już a tu trzeba tyle czsu kiedy się skręci.
Co do ruchów też nie czuję regularnych.
A co do kłótni z M to moja babcia zawsze mówiła ŻE NIE MA DOMU BEŻ SZUMU

Dzień dobry[emoji2]
Jednak chodzenie spać koło 21 nie jest dobrym pomysłem. Wstałam już ale chociaż się wyspaliśmy[emoji4] młody już szaleje, czasem aż brzuszek faluje od jego wygibasów... wczoraj pranie wyrzuciłam do szuflady. I tak jeszcze raz będę prać przed porodem. To było prane w vanishu i surfie. Więc lovele przed styczniem otworze.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry
Moj m wczoraj wrocil do jednostki po pobycie u rodzicow. O dziwo nie spotkal sie z kolegami, nie dzwonil za czesto, ale wieczorem zapytal czy nie hylo ji smutno. Odparlam, ze bylo. W piatek, ale w sobote doszlam do wniosku, ze to nic nie zmieni, wiec spedze milo weekend,bo wiem ze nie przyjedzie.
Chyba wizyta nie poszla po jego mysli, bo zq bardzo nie chcial opowiadac.
Synka znow mam aniolka, kochany uczynny. Az sie boje chwalic.Za tydzien wracamy do domu i jakos wolelibysmy zostac tutaj. Cisza, spokoj, nawet izolacja nam nie dokucza a psie towarzystwo koi.
Bardzo bysmy chcielo z malym psa, ale teraz to zly pomysl. Nie dam rady wychodzic na spacery.Ale widze jak fajnie moj syn odnajduje sie w stadzie. Z tymi psami chowal sie dwa lata. Potrafil zasnac w budzie wtulony w jednego z nich i to byl rozkoszny widok - malutki czlowieczek i trzy wielkie psy.

Urodziny odbębnione, junior szczęśliwy, ja przejedzona słodyczami:)
Od dzisiaj do piątku będziemy mieli znowu 4 dzieci, siostra mojego M leci z mężem do Stanów i nie mieli co zrobić ze swoją dwójką. Nie powiem, mam lekkie obawy. Dzieci co prawda uwielbiają się, ale wychodzą z założenia, że w grupie siła i często nie chcą się słuchać. Chyba zabierzemy je na kilka dni na działkę, żeby nie rozniosły nam domu;).

Urodziny odbębnione, junior szczęśliwy, ja przejedzona słodyczami:)
Od dzisiaj do piątku będziemy mieli znowu 4 dzieci, siostra mojego M leci z mężem do Stanów i nie mieli co zrobić ze swoją dwójką. Nie powiem, mam lekkie obawy. Dzieci co prawda uwielbiają się, ale wychodzą z założenia, że w grupie siła i często nie chcą się słuchać. Chyba zabierzemy je na kilka dni na działkę, żeby nie rozniosły nam domu;).
Ja ostatnio siedziałam z 4 dzieci moich sióstr i jest to wyzwanie:) Mimo ze to sa grzeczne i samodzielne dzieci to lekko nie było a oczy do około głowy to za mało ;) TakZe powodzenia ;)

Dzień dobry :) ja nie śpię od 5 :/ synkowi coś się przyśniło i później nie chciał już zasnąć. Oby szybko poszedł na drzemkę. W dodatku pogoda do du.. Pochmurno i ciemno :/

reklama
Shaer a gdzie ty jesteś?
Maryqska kurde ale ty długo pracujesz i weekendy. A masz lajtowa prace czy na nogach duzo?

Na nogach i dawno nr pracowałam 8 h, ostatnio 4/6 wiec padam
Pracuje w sklepie na sekcji z ciastami
Ja od początku byłam bardziej dostępna wieczorami i weekendami, bo Maz ma swoją prace wiec sie wymienialiśmy z opieka
Teraz mam Teścia wiec tez inne h pracy, kiedyś kończyłam koło 23; ale tez godziny poucinali

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry