reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@Czoperka a może na Allegro pelerynki przeciwdeszczowe. Mój jeszcze lubi spacerować w wózku. Nie wyrywa się do spacerów.
Za to po godzinie spaceru w deszczu (hmm sprawdza się wózek z dobrym prowadzeniem jak jedną ręka trzyma się przez bitą godzinę parasol a drugą prowadzi wózek ;-)), zeszło ze mnie powietrze. Nic więcej nie zrobiłam ... A już myślałam, że siły powoli wracają....

@HappyBabyMama popieram w kwestii odczuwania ruchów.

A tak w ogóle czy już maluszki reagują na słodkie. Bo wiem, że jest to dobry sposób, ale przy większych dzieciaczkach.

@julia0903 to fajnie reaguje już Twój maluch. Moja gin właśnie mówiła w pierwszej ciąży, żeby nawiązywać reakcje z dzieckiem przez pukanie do niego. Z synkiem tak robiłam.

@KIKI83 udanego wyjazdu

@maryqska a jak relacje z m? Lepiej?

Miłej nocy

reklama
Dobry wieczór, ja dzisiaj 19+1 I wreszcie moge powiedzieć ze czuje ruchy. Glownie jak siedze albo leze na plecach I glownie po lewej stronie ale też nie zawsze, czasem czuje jak uklucia w plecach a czasem Wogole.
@brzusio też nie widze suwaczkow ale z tego Co ja slyszalam to do 22 tygodnia ruchy moga byc nieregularne, napewno im wievej tkanki tluszczowej tym slabiej I pozniej czuje sie ruchy, tak mi lekarz w Polsce powiedział.

Dobry wieczór, ja dzisiaj 19+1 I wreszcie moge powiedzieć ze czuje ruchy. Glownie jak siedze albo leze na plecach I glownie po lewej stronie ale też nie zawsze, czasem czuje jak uklucia w plecach a czasem Wogole.
@brzusio też nie widze suwaczkow ale z tego Co ja slyszalam to do 22 tygodnia ruchy moga byc nieregularne, napewno im wievej tkanki tluszczowej tym slabiej I pozniej czuje sie ruchy, tak mi lekarz w Polsce powiedział.

Ja tez dzis 19+1 [emoji16] wyliczyli Ci termin na 14 styczeń ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Truskaweczka2017 no właśnie miałam nadzieję, że znajdę w lumpku, ale ostatnio rzadko kiedy uda mi się wyrwać, a to trzeba mieć szczęście żeby znaleźć akurat to czego się szuka :p

@MiMeMi mój młody uwielbia biegać przed domem, ale od czasu pielgrzymki przeżywa znowu jakąś fascynację wózkiem. Więc korzystam, bo lubię z nim spacerować :) obawiam się jednak że to długo nie potrwa więc płaszczyk i kalosze przydadzą się na jesień.

Hej. Nadrobilam was wreszcie.... ja dzis caly dzien leniuchowalam bo mam mega klucie w dole brzucha. Ale tak se mysle ze to wiezadla bo to takie od czasu do czasu. U mnie sie zaczyna 17tc i tez nie czuje ruchow. Ale slucham serduszka codziennie i wiem ze u bąbelka wszystko ok. Uciekam spac bo jutro male zakupki ciuszkowe dla starszaka [emoji6] Buziaczki i pozdrawiam was wszystkie [emoji171][emoji171][emoji171]

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

@kolorowaMama to i moje wyliczenie z owu I lekarzy z usg w 12 tygodniu wiec pieknie sie pokrywa co do dnia. Kto wie może nam sie trafia "blizniaki"
Jak sie czujesz?
@katem86 u mnie takie klucia w roznych miejscach to w tej chwili identyfikuje jak ruchy. Może Ci sie fasolek w podbrzuszu ulozyl I kopie.:)

@kolorowaMama to i moje wyliczenie z owu I lekarzy z usg w 12 tygodniu wiec pieknie sie pokrywa co do dnia. Kto wie może nam sie trafia "blizniaki"
Jak sie czujesz?
@katem86 u mnie takie klucia w roznych miejscach to w tej chwili identyfikuje jak ruchy. Może Ci sie fasolek w podbrzuszu ulozyl I kopie.:)

Ja tez wlasnie odczuwam kłucia w rożnych miejscach i sie zastanawiałam czy to przypadkiem nie dzidzia?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No ja miałam mega kłucia na dole brzucha przez tydzień i okazało sie ze to bobas tak gniecie bo ułożył sie w poprzek. Mimo to ruchów nie czuje a on tak wlasnie mocno nóżki wciskał mi w brzuch:) dopiero wczoraj przestał ale dzis chwilami znowu dokuczał. Jakiś łobuz kombinator mi się trafił :)

Do góry