reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Dzień dobry[emoji2] ja juz w pracy. Wczoraj na badaniu z dzidzia wszystko ok ale dalej nie wiadomo na 100% kto[emoji4] niby nic nie wystaje ale nóżki zlaczone i pokazać się nie chcialo,wiec znów muszę czekać do 30.08. Badala mi szyjkę i mówi ze trochę za miękka i jak za tydzień będzie tak samo to zalozy mi pessar. Więc chyba pójdę na zwolnienie wczesniej niż planowalam. Milego dnia kobietki[emoji6]

Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 6033X w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Martyna ja mialam straszne zaparcia ale od jakiś 2 tygodni jest ok. Nie chce zapeszac żeby znów się nie męczyć bo tragedia byla. Moja gin mowila żeby laktuloze kupić ale jak mialam iść po ten syrop to mnie zaparcia puscily. Dużo pilam i owsianke jadlam. Trzymam kciuki żeby szybko Cie puscilo bo wiem co to za męki.

Dzień dobry[emoji2] ja juz w pracy. Wczoraj na badaniu z dzidzia wszystko ok ale dalej nie wiadomo na 100% kto[emoji4] niby nic nie wystaje ale nóżki zlaczone i pokazać się nie chcialo,wiec znów muszę czekać do 30.08. Badala mi szyjkę i mówi ze trochę za miękka i jak za tydzień będzie tak samo to zalozy mi pessar. Więc chyba pójdę na zwolnienie wczesniej niż planowalam. Milego dnia kobietki[emoji6]

a mówiła Ci coś może o długości szyjki?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Dlugosci nie powiedziala ile ma cm tylko tyle ze jak ja mierzyla na USG to mówi ze szyjka jej sir nie podoba bo dlugosc juz na pograniczu i zaczela badać mnie ręcznie i mówi ze juz za miękka szyjka jak na ten tydz

@aniay moje wyliczenie + z usg tez sie pokrywa a według położnej to termin na 14.01 ale dzis by wypadało 19+0 zakręcona baba nie wiem czy zle wpisała czy sie pomyliła w obliczeniach, czuje sie całkiem ok ;) do jutra jak na szpilkach

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@kolorowaMama to i moje wyliczenie z owu I lekarzy z usg w 12 tygodniu wiec pieknie sie pokrywa co do dnia. Kto wie może nam sie trafia "blizniaki"
Jak sie czujesz?
@katem86 u mnie takie klucia w roznych miejscach to w tej chwili identyfikuje jak ruchy. Może Ci sie fasolek w podbrzuszu ulozyl I kopie.:)
Bąbelek jest wyzej, jak slucham serduszka to go lapie prawie pod pepkiem a to mnie bolalo w samym podbrzuszu. Dzis juz jest ok....

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry.
Ja już po badaniach- tsh i ft4, bo jutro endokrynolog.
Junior wstał o 10.20 i jeszcze dokazuje w łóżeczku. Niestety katar nie dał nam spać do 24. Na szczęście potem pięknie odespał. Zaraz czeka mnie bój z odciąganiem i zakrapianiem.
Pessar to nic złego, dobrze że masz czujną lekarkę.
Miłego dnia

reklama
Do góry