reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
@Shaer to prawda, widok dzieci + zwierzeta jest zawsze rozczulajacy
@malina4444 powodzenia z gromadka dzieci, ja jakos do nieswoich nie mam cierpliwosci ;)
@maryqska oj tyle godzin na nogach, to na pewno nie jest Ci latwo. ja po 2 h spacerze w sb odreagowywalam pozniej do wieczora, tak mnie wszystko bolalo I bylam padnieta.

no to oficialnie dzis polowa ciazy : ) za tydzien polowkowe!

U
udanego, slonecznego pobytu i duzo odpoczynku :)

brzusio ja na telefonie, tez nie widze suwaczkow, brzusio, a ktory Ty masz tydzien???ja tez nie czuje ruchow tak zeby czuc, sama nie wiem, co czuje i bardziej mi sie wydaje, ze moze to ruchy, u mnie jest 17+4

sama nie wiem, jest tak zachowawczo, rozmawiamy, wczoraj wrocilam naprawde wypoczeta z kina, wiec poprosili mnie o zagranie w karty, jakos sie przelamalam i zagralam (bo przewaznie sie upieram, jak osiol i nie odzywam sie tygodniami), ale dalej tak wisi cos, troche rozmawialismy smsujac ooo:/

ja tez mam kocia, w okolicach pepka i sie martwilam co to
U mnie według miesiączki to 20w1 ale ostatnio według połówkowego pani doktor stwierdzila ze dzidzius młodszy o tydzień wiec chyba dopiero 19w1

Pelerynke kupowalam w zwyklym sklepie nie firmowym z ubrankami i zabawkami za 25zl.

Nie wiem czy to pogoda czy co myslalam ze noe dojde do przedszkola z synem tak sie zle czulam. Duszno mi, ciezko. Kurtka mnie uwierala mimo deszczu szlam rozpieta i bez kaptura. Rownie dobrze moglam jej nie brac. Potem jeszcze zaczelo mi byc niedobrze. Szlam do domu jak najszybciej teraz leze, wypilam kawe. Jak ja sie ciesze, ze w marcu pomyslalam, zeby na dyzur syna zapisac.

Witajcie kochane dziękuję Wam wszystkim za wczorajsze podpowiedzi odnośnie ruchów:)ja wczoraj troszkę sie uspokoiłam bo hak zasypualam to troszkę cos tam poczułam ale to tylko tak delikatnie.ale może to tak jak piszecie może to za wcześnie na takie regularne ruchy raz więcej czy raz mniej....zycze wszystkim miłego dnia:)

witajcie.mam nadzieję że lepsze macie już samopoczucie i nastroje. Shaer podziwiam Twój spokój w stosunku do męża ja jakoś jestem mniej tolerancyjna ale ja jestem strasznie porywaczy najpierw wykrzycze później pomyślę. Teściowej Twojej nawet nie skomentuje.
ja też słaby nastrój w weekend ale mam nadzieję że z początkiem tyg bedzie lepiej. Kiki zazdroszczę wypadu nad morze bo teraz ma być super słonecznie :)
co do ruchów to ja też mało jeszcze czuję ale czasem coś jest jakieś laskoty :)
dziewczyny też macie takie problemy z zaparcia mi?

Olivka u mnie na aplikacji w tel nie widać suwaczekow wcale niestety dlatego czasem dopytuje.poza tym ja mam problem ciągle żeby spamietac wszystko o Was wybaczcie :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja miałam dzisiaj rano przeprawę przez Urząd Pracy, no parodia nie urząd! Wypadł mi podpis akurat kiedy byłam w Zakopanem, musiałam więc przed napisać podanie na ile, gdzie, wyjeżdżam ,no i od razu po powrocie sie zameldować z powrotem - gorzej niż niewolnik. No i Pani ciągle powtarzała, że wyczerpałam limit dni wyjazdowych słuchajcie i że teraz w razie wyjazdu muszę się wyrejestrowywać !
No i na te podpisy będę musiała dalej chodzić aż urodzę, mimo, że przyniosłam zaświadczenie że w ciąży, że ciąża wysokiego ryzyka , napisałam podanie, że nie jestem w stanie podjąć pracy teraz itd. - paranoja straszna!

Do góry