@MiMeMi jeszcze masz te kilka miesiecy zeby ‘nauczyc’ Twojego pierworodnego spania w swoim lozku. N apewno Ci sie uda. W przciwnym razie jak sie urodzi maluszek nie tylko byloby Wam niewygodnie w czworke w jednym lozku, ale I mogly by sie dzieci nawzajem budzic.
@Czoperka bedziesz miec za jednym razem marathon nocno pieluchowo jedzeniowy, ale jak w koncu sie skonczy to odetchniesz juz raz a porzadnie (no chyba ze planujecie jeszcze trzecie..)
@Anula0000 kochana ciesze sie baardzo!!!! Teraz wielki wdech I wydech I juz z gorki do samego konca ciazy. Masz zdrowego synka! J
@Shaer @MartynaM wspolczuje mdlosci na tym etapie. Niech sobie wkoncu pojda I Wam odpuszcza! Wpoprzednich ciazach tez tak mialyscie do samego konca?
@maryqska rozumiem Cie doskonale z tymi zdjeciami, bo ja do tej pory (ponad 7 lat po slubie) jeszcze nie skonczylam naszego albumu slubnego
@HappyBabyMama oby szybko przeszlo I wrocila Ci sila. Fryzjer nie zajac, mozna isc kiedy indziej
@Kolorowamam wycieczka w gory zawsze jest fajna, ale rozumiem Cie bo pewnie nie o to Ci chodzilo kiedy myslalas o przeprowadce
Ja sie na paznokcie umowilam zeby troche miec dla siebie przyjemnosci. Maz wyczytal dzisiaj telepatycznie na co mam ochote, bo zanim zdazylam powiedziec ze na kolacje bym zjadla racuchy z jablkami to sam to zaproponowal: )
Dzisiaj juz piateczek, moze cos wymyslimy na juro fajnego zeby sie zresetowac, moze jakas wycieczka.. tylko musze wymyslec gdzie..