kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Julia odpoczywaj i głowa do góry. ..musisz się oszczędzać na maxa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo oni tacy są to ich praca i naja takue przypadki na co dzień i podchodzą do tego z dystansem.to nie wynika z tego ze widzą malw szanse tak po prosty jest w szpitalach wiec tym sie przejmuj bo bedzie wszystko dobrze!pomalutku dojdziesz do siebie.trzymamy kciukiIdealka kochana bardzzo dziekuje za chec pomocy[emoji4][emoji4]
Ja juz jestem w szpitalu po zabiegu... ciesze sie bo corka z M w domu siedzi, bo on albo wtorek albo przyszla niedziela wyjezdza
Po zabiegu czuje sie sredio...boli, ciagnie cos, i chyba jak bylam pod narkoza to cewnik zalozyli...bo placze jak siusiu robie, a cos mnie pedzi...mimo ze pic i jesc niemoge heh...te kroplowki tak na mnie dzialaja...
Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej...
Dobija mnie ze lekarze niesa tak optymistyczni jak wy!
Tak jakby niedawali za duzo szans....niewiem tak jakos nie pocieszaja .
Pozdrawiam
No widzisz masz obstawę wszyscy Cię wspierają musi być dobrze!!Maryqska tak jak pisalam jedzie w przyszlym tygodniu...
Mam obok siebie moich rodzicow i do gory moich tesciow
Dokladnie tak jest.kilka razy byłam w szpitalu i wiem jak to wygląda@julia0903 bo lekarza robia sobie dupochron. Lepiej mówić że może byc różnie i potem bedzie dobrze i zbiorą podziękowania niz mówić że bedzie dobrze i nie daj Boże cos sie wydarzy bo wtedy jest na nich. Ja znam mnóstw takich przypadków gdzie lekarze mówili że bedzie źle a potem okazywało się dobrze i bezproblemowo. Najgorsze za Toba. Trzymaj sie i odpoczywaj. Trzymam za Ciebie kciuki
Nic na razie nie mowil, mysli nad optymalnym terminem, zalezy tez od tego jak bedzie dalej przebiegac ciaza.@olivka85 ale mowil cokolwiek o ewentualnej dacie planowanej cc czy na razie jeszcze nie?