reklama
U mnie tez lykanie magnezu pomoglo na skurcze i bole.
Co do szczepien to ja jestem za. Wiele chorob sie wyciszylo,bo sie szczepimy. Co do grypy sensu nie widze, bo szczepionka dotyczy szczepow sprzed poltora roku jakos a to dziadostwo szybko mutuje.
Gato witaj i czuj sie zaadoptowana
Ja zaraz sie zbieram z dzieciem do zoo. Moze go wpuszcze do parku linowego to sie wyszaleje. Zalezy czy zasluzy...
Co do szczepien to ja jestem za. Wiele chorob sie wyciszylo,bo sie szczepimy. Co do grypy sensu nie widze, bo szczepionka dotyczy szczepow sprzed poltora roku jakos a to dziadostwo szybko mutuje.
Gato witaj i czuj sie zaadoptowana
Ja zaraz sie zbieram z dzieciem do zoo. Moze go wpuszcze do parku linowego to sie wyszaleje. Zalezy czy zasluzy...
olivka85
Fanka BB :)
Nie panikuj, ja czekalam ok 4 tygodni... czasami tak jest, ze trwa to dluzej, co nie znaczy, ze wynik bedzie zly@HappyBabyMama jutro mijaja trzy tygodnie od amnio, dzisiaj dzwonilam i jeszcze nie ma wyniku, coraz bardziej sie denerwuje, dlaczego to tak dlugo trwa...
gato
Dzięki dziewczyny za przywitanie Trochę mi zajmie, zanim ogarnę co i jak na forum więc wybaczcie mi ew. błędy. A produkcję tu macie imponującą
@Anula0000 nie denerwuj się brakiem wyników, na pewno na wyniki trzeba trochę poczekać, bo to dokładne badanie.
@ela2016 mnie często brzuch pobolewa, na różne sposoby. Nie jest to jednak bardzo bolesne ani długotrwałe.
@Anula0000 nie denerwuj się brakiem wyników, na pewno na wyniki trzeba trochę poczekać, bo to dokładne badanie.
@ela2016 mnie często brzuch pobolewa, na różne sposoby. Nie jest to jednak bardzo bolesne ani długotrwałe.
Andziulkag81
Witam serdecznie też nieśmiało chciałabym do Was dołączyć mam termin na 18 styczeń. Mam już córeczkę 7 letnią. I od razu mam pytanie czy robiliście bezpłatne badania www.konfliktplytkowy.ihit.waw.pl czekam na wyniki już dwa tygodnie i zastanawiam się czy rzeczywiście mailem wyślą.
betina79
co do szczepien na grype to ja sie szczepie od kilku lat I nie choruje. nie wiem czy to szczepienie pomaga czy mam szczescie, ale jak mozna zwiekszyc swoje szanse to zwiekszam. szczegolnie powinno podobno sie szczepiec dzieci, kobiety w ciazy I starszych luzi bo ci maja nawieksze ryzykow zlych konsekwencji powiklan po grypowych
ela ja slyszalam ze paracetamol owszem mozna w ciazy ale co 4 godz max. ale to pewnie jeszcze od dawki zalezy....
anula to wyniki pewnie lada dzien, zycz Ci zebys juz niedlugo mogla gleboko odetchnac z ulga I cieszyc sie juz tylko ta ciaza do samego konca
ela ja slyszalam ze paracetamol owszem mozna w ciazy ale co 4 godz max. ale to pewnie jeszcze od dawki zalezy....
anula to wyniki pewnie lada dzien, zycz Ci zebys juz niedlugo mogla gleboko odetchnac z ulga I cieszyc sie juz tylko ta ciaza do samego konca
Truskaweczka2017
Moderatorka
Ale nowych mamuś dzisiaj przybyło witam wszystkie
reklama
katem86
Ooo widze ze mamy kilka nowych dziewczyn. Witam was wszystkie [emoji6] czekam na wiesci od tych ktore dzis wizytuja. Ja dzis mam dentyste z synem i musze zrobic obiad a tak mi sie nie chce [emoji53]
Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom