reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Julia a ta szyjka krótka to co moze spowodować? Nic sie na tym nie znam. To na usg wychodzi czy podczas badania ginekologicznego?
Kurde to szkoda ze takie wiadomości ale prwnie ten szew załatwi sprawę.

reklama
Witajcie kochane ha po wizycie córcia została córcia:)wszystkie narządy prawidłowe tylko serduszka nie dalo sie dokladnie zbadać bo podobnież za male no bo według parametrów ciąża tydzień młodsza.a wczesniej nic mi nie mówili ze może być mlodsza:(mam iść za miesiąc żeby zbadać to serduszko.no u będę sie stresować:(

@Danutka24 ja powoli zaczynam odczuwać ruchy kilka cm poniżej pępka. Ale ja mam łożysko na przedniej ścianie, więc pewnie przez to w innych okolicach nie czuję.

@brzusio nie denerwuj się przedwcześnie. Nas też czeka wizyta u kardiologa. Ale jestem dobrej myśli. Moja gin powiedziała, ze najwcześniej ok 22 tyg badać (wtedy podobno jakieś procesy się kończą i lepiej badać). A Twoja wizyta już połówkowa była? Gratuluję córeczki.

Witam ja juz po wizycie

Wiec bedziemy mieli chlopczyka tak jak bylo wczesniej mowione;)

Kochane niestety mam tez mniej dobre wiesci, otoz moja szyjka jest troche za krotka:(
Cale szczescie zamknieta i twarda ale zeby juz mnie zabezpieczyc bede miec zakladany szew ehhh...
Troche musialam sobie popolakac!
Niezgralo sie w czasie bo w piatek mamy wyjazd nad morze...ze wzgledu na corke pojade ale wiekszosc w domku bede lub na plazy...
Jutro mam poznac termin zakladania szwu...
Kolejna rzecz to M w przyszlym tygodniu wyjezdza za granice do pracy....a ja mam isc na co najmniej tydzien do szpitala....mloda juz zle znosi ifo ze tata wyjezdza a jak ja ja zostawie u dziadkow to juz wogole bedzie....ehhhh no ale jak mus to mus synus teraz jest najwazniejszy...
Nie przejmuj się jak leżałam w szpitalu to dziewczyna miała zakładany ten szew to nic strasznego a ta szyjka dzieki niemu sie juz nie skraca i bedzie wszystko w porządku:)

brzusio to pójdziesz raz jeszce i bedzie wszytsko dobrze. Jak nie wyszły niepraidłowośi to niema sie co martwic.
Jezu ja tonic nie wim ani gdzie mam łożysko ani jaka długa szyjke skąd wy macie te info? Ja chyba lekarza zmienię

Witam sie w południe ja dziż sama w domu dziewczyny u babci mąż w pracy a z koleżanką na miasto pojechałam zlazłam sie a nic niekupiłam.
Witam nowe mamusie fajnie że nas tu tyle.
Obiadek mam wczorajszy wiec fajnie jest tak poleniuchowć.
Trzymam kciuki za wizyty .
Ja dopiero 27 lipca wizytę mam i tym razem to sobota więc męża ze sobą zabieram.

reklama
Witam wszystkie nowe dziewczyny:)

Ja mam dzisiaj wizytę, ale moja lekarka jest na urlopie i oddelegowała mnie do swojego kolegi. Pewnie na usg nie mam co liczyć, ale przynajmniej zerknie na wyniki, bo takie dziwne mi powychodziły. No i dalej mam problem z upławami :(

Trzymajcie się i miłego dnia:):)

Do góry