@HappyBabyMama jutro mijaja trzy tygodnie od amnio, dzisiaj dzwonilam i jeszcze nie ma wyniku, coraz bardziej sie denerwuje, dlaczego to tak dlugo trwa...
Anula, może przez sezon wakacyjny mają opoźnienia. Wszystko będzie dobrze!
Ooo widze ze mamy kilka nowych dziewczyn. Witam was wszystkie [emoji6] czekam na wiesci od tych ktore dzis wizytuja. Ja dzis mam dentyste z synem i musze zrobic obiad a tak mi sie nie chce [emoji53]
Napisane na SM-T310 w aplikacji
Forum BabyBoom
Własnie mi przypomniałaś, że sama muszę do dentysty się wybrać bo mi gin mówiła o tym z 1,5 miesiąca temu już.
@Czoperka to chyba Adasie tak mają. Moj bananów i malin nigdy nie odmawia :-) Chociaż jak wczoraj miał do wyboru borówki i maliny to borówki zaczął w pierwszej kolejności wybierać (ale może przez to, że to nowość, trochę boje się jak on je pogryzie i do tej pory dostał raz).
Gotujesz mu może obiadki, w sensie drugie danie? Ja się muszę przemóc, bo do tej pory zupki na gęsto dostawał, ale ostatnio wziął się za kotleta mielonego u mojej mamy. Babcia oczywiście w stresie ale całkiem dobrze mu to szło ;-) No i może przez to warzyw więcej będzie jadł bo owoce pałaszuje a warzywa to głównie w zupie. I spędza mi to sen z powiek.
Witam nowe styczniowe mamusie!
@Shaer miłego pobytu w zoo. My się jutro wybieramy.
Kurczę, urlop powoli kończę a tak mi się do pracy nie chce wracać ....
Ja na grypę się nie szczepię. Krztusiec u nas mało popularny ale dla dzieci rzeczywiście niebezpieczny. Muszę sprawdzić na co byłam szczepiona 6 lat temu jak trafił mi się wyjazd do Azji.