reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
U mnie tez lykanie magnezu pomoglo na skurcze i bole.

Co do szczepien to ja jestem za. Wiele chorob sie wyciszylo,bo sie szczepimy. Co do grypy sensu nie widze, bo szczepionka dotyczy szczepow sprzed poltora roku jakos a to dziadostwo szybko mutuje.

Gato witaj i czuj sie zaadoptowana :)

Ja zaraz sie zbieram z dzieciem do zoo. Moze go wpuszcze do parku linowego to sie wyszaleje. Zalezy czy zasluzy...

Dzięki dziewczyny za przywitanie :) Trochę mi zajmie, zanim ogarnę co i jak na forum więc wybaczcie mi ew. błędy. A produkcję tu macie imponującą ;)
@Anula0000 nie denerwuj się brakiem wyników, na pewno na wyniki trzeba trochę poczekać, bo to dokładne badanie.
@ela2016 mnie często brzuch pobolewa, na różne sposoby. Nie jest to jednak bardzo bolesne ani długotrwałe.

co do szczepien na grype to ja sie szczepie od kilku lat I nie choruje. nie wiem czy to szczepienie pomaga czy mam szczescie, ale jak mozna zwiekszyc swoje szanse to zwiekszam. szczegolnie powinno podobno sie szczepiec dzieci, kobiety w ciazy I starszych luzi bo ci maja nawieksze ryzykow zlych konsekwencji powiklan po grypowych
ela ja slyszalam ze paracetamol owszem mozna w ciazy ale co 4 godz max. ale to pewnie jeszcze od dawki zalezy....
anula to wyniki pewnie lada dzien, zycz Ci zebys juz niedlugo mogla gleboko odetchnac z ulga I cieszyc sie juz tylko ta ciaza do samego konca

reklama
Ooo widze ze mamy kilka nowych dziewczyn. Witam was wszystkie [emoji6] czekam na wiesci od tych ktore dzis wizytuja. Ja dzis mam dentyste z synem i musze zrobic obiad a tak mi sie nie chce [emoji53]

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry