reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Witam;)

Ale produkcja;)

Ja od rana mialam fryzjera w domu w koncu siwe ukryte[emoji4] wlosy odzywione hihi.

Katem ja takie cudo posiadam od 11 tc;) i naprawde milo jest posluchac, choc dzis juz tak fajnie czuje kopniaczki ze niepotrzebuje wlaczac.

Malina no widzisz nastawimy sie juz na plec a tu psikus, bedzie dobrze kochana i za jakis czas bedzie git!
Ja marzylam o 2 coreczce zawsze ale gdy tracilam ciaze za ciaza tak naprawde plec mi obojetna! Choc przypuszczenia sa ze to syn, nastawilam sie na syna;) jak tylko sie potwierdzi robie wyprzedaz ciuszkow po corce i biore sie za zakupy;)
A foteczka jest zajebista[emoji6]

Shaer uuu maz ale sie postaral;)
Super!

reklama
@malina4444 wiem ze nastawilas się na dziewczynkę ale zobacz jakie cudo masz na zdjęciu.Synuś mamusi:) a @Marcje ma rację,teraz różnica jest spora ale w dorosłym życiu będzie prawie żadna.
Swoją drogą większość z Was wyczekiwala dziewczynek a przecież nie tak łatwo z córkami jak dorastać zaczynają.Ja jestem fan chłopaków to każdy siusiak na forum mnie cieszy;)
@Lindia niezłe jaja ze twój facet będzie miał starszego wnuka od dziecka;)patchworkowa rodzinka:)a ile on ma lat jeśli mogę zapytać?

Cześć ! :) Dołączam do Was ponieważ termin na 30 stycznia ;) Przy okazji od razu chciałam zapytać o taką rzecz :
o ciąży dowiedziałam się w 13 tyg ( tak jest to możliwe ) przez to nie brałam kwasu foliowego w ogóle i teraz bardzo się stresuje czy mogłam bardzo tym zaszkodzić? Czy będzie wszystko ok ?
Na usg póki co dowiedziałam się jedynie że ` ma dwie ręce,dwie nogi, głowe , serce na miejscu i generalnie wszystko na miejscu ` . Pozdrawiam i gratuluje Wam wszystkim :)

reklama
Na pewno tak zrobię ale wizyta dopiero w piątek a wczesniej jakoś o tym w ogóle nie pomyślałam dopiero jak zaczełam czytać fora itp :) pierwsza ciąża więc dużo przede mną... Tylko teraz cholernie się stresuje przez to.

Do góry