reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Witam;)

Ale produkcja;)

Ja od rana mialam fryzjera w domu w koncu siwe ukryte[emoji4] wlosy odzywione hihi.

Katem ja takie cudo posiadam od 11 tc;) i naprawde milo jest posluchac, choc dzis juz tak fajnie czuje kopniaczki ze niepotrzebuje wlaczac.

Malina no widzisz nastawimy sie juz na plec a tu psikus, bedzie dobrze kochana i za jakis czas bedzie git!
Ja marzylam o 2 coreczce zawsze ale gdy tracilam ciaze za ciaza tak naprawde plec mi obojetna! Choc przypuszczenia sa ze to syn, nastawilam sie na syna;) jak tylko sie potwierdzi robie wyprzedaz ciuszkow po corce i biore sie za zakupy;)
A foteczka jest zajebista[emoji6]

Shaer uuu maz ale sie postaral;)
Super!

reklama
@malina4444 wiem ze nastawilas się na dziewczynkę ale zobacz jakie cudo masz na zdjęciu.Synuś mamusi:) a @Marcje ma rację,teraz różnica jest spora ale w dorosłym życiu będzie prawie żadna.
Swoją drogą większość z Was wyczekiwala dziewczynek a przecież nie tak łatwo z córkami jak dorastać zaczynają.Ja jestem fan chłopaków to każdy siusiak na forum mnie cieszy;)
@Lindia niezłe jaja ze twój facet będzie miał starszego wnuka od dziecka;)patchworkowa rodzinka:)a ile on ma lat jeśli mogę zapytać?

Cześć ! :) Dołączam do Was ponieważ termin na 30 stycznia ;) Przy okazji od razu chciałam zapytać o taką rzecz :
o ciąży dowiedziałam się w 13 tyg ( tak jest to możliwe ) przez to nie brałam kwasu foliowego w ogóle i teraz bardzo się stresuje czy mogłam bardzo tym zaszkodzić? Czy będzie wszystko ok ?
Na usg póki co dowiedziałam się jedynie że ` ma dwie ręce,dwie nogi, głowe , serce na miejscu i generalnie wszystko na miejscu ` . Pozdrawiam i gratuluje Wam wszystkim :)

reklama
Na pewno tak zrobię ale wizyta dopiero w piątek a wczesniej jakoś o tym w ogóle nie pomyślałam dopiero jak zaczełam czytać fora itp :) pierwsza ciąża więc dużo przede mną... Tylko teraz cholernie się stresuje przez to.

Do góry