reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Mam już synka i córeczkę. Jasio za parę dni skończy 7 lat, więc różnica wieku miedzy chłopakami będzie duża. Martyna ty będziesz, z tego co pamiętam miała około 2 lat różnicy. Poza tym mój synek ma już ukochanego, rok starszego kuzyna, przyjaciela na śmierć i życie, który mieszka w pobliżu, więc obawiam się że obecność dużo młodszego brata będzie delikatnie mówiąc dla niego obojętna. Liczę na flow z Polunią, różnica między nimi będzie trochę ponad 4 lata. Biedny Leon, będzie musiał gotować, rysować i bawić się lalkami;)
a widzisz zmylilo mnie Twoje zdjęcie ;)no to teraz czwarte może u Ciebie jest syn córka syn... czyli na zmianę ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Malina, świetne zdjęcie :) 7 lat różnicy to jest na początku widoczne, ale pózniej sie zatrzęsie bedą przyjaciółmi [emoji5] ja mam siostrę 9 lat starsza i na prawdę bardzo dobrze sie dogadujemy [emoji106]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

18tydzień 3 dzień. Lekarka najpierw stwierdziła, że może trochę za wcześnie, ale poźniej zaczęła przemierzać bo wszystko było dobrze widoczne. Za trzy tygodnie i tak ponownie prenatalne zrobi mi mój gin:wink:
@malina4444 gratuluje uroczego malucha... Ja tez chcialam dziewczynke i mialam na nia przeczucie, ale okazuje sie, ze moja intuicja kuleje, wiec bedzie 3ci syn... A tak apropo to u mnie tez 18+3, jak i u Ciebie

Malina
Tez chcialam corke,bo chlopaka juz mam i tez sie czulam zawiedziona i za pierwszym razem(poryczalam sie w gabinecie i nie moglam uspokoic) i za drugim tez sobie pochlipalam. Ale prawda jest taka, ze czy chlopak czy dziewuszka to jak juz utulisz w ramionach to sie zakochasz na zaboj. Ja tak mialam. Ot po prostu hormony. Baby w ciazy sie nie probuje rozumiec, po prostu trzeba ja przytulic i powiedziec ze bedzie dobrze i to zazwyczaj dziala.

Mi z kolei obojętne czy będę miała córeczkę czy synka. Choć bardzo bym się cieszyła, gdyby się okazało, że to chłopiec, ponieważ mój partner ma już dwie córki (16 i 19 lat) i wiem, że bardzo marzy o synku. Ale w maju doczekał się ślicznego wnuczka, więc to zawsze jakieś pocieszenie ;)

Ja na ostatnim usg mówię lekarce, że nie chcemy znać płci,a ona przystawia głowice i pyta -a w domu kogo już macie?
Mówię,że syna. A ona na to - Aha,tak pytam, z ciekawości.

No myślałam,że mnie coś trafi,że ona widzi i wie,a ja nie... Ale twarda byłam. Jak postanowienie to postanowienie [emoji24]

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na ostatnim usg mówię lekarce, że nie chcemy znać płci,a ona przystawia głowice i pyta -a w domu kogo już macie?
Mówię,że syna. A ona na to - Aha,tak pytam, z ciekawości.

No myślałam,że mnie coś trafi,że ona widzi i wie,a ja nie... Ale twarda byłam. Jak postanowienie to postanowienie [emoji24]

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
a patrzysz w monitor w czasie usg bo ja np za każdym razem widziałam że syn nawet lekarz nie musiał nic mowic

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry