reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Mam już synka i córeczkę. Jasio za parę dni skończy 7 lat, więc różnica wieku miedzy chłopakami będzie duża. Martyna ty będziesz, z tego co pamiętam miała około 2 lat różnicy. Poza tym mój synek ma już ukochanego, rok starszego kuzyna, przyjaciela na śmierć i życie, który mieszka w pobliżu, więc obawiam się że obecność dużo młodszego brata będzie delikatnie mówiąc dla niego obojętna. Liczę na flow z Polunią, różnica między nimi będzie trochę ponad 4 lata. Biedny Leon, będzie musiał gotować, rysować i bawić się lalkami;)
a widzisz zmylilo mnie Twoje zdjęcie ;)no to teraz czwarte może u Ciebie jest syn córka syn... czyli na zmianę ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Malina, świetne zdjęcie :) 7 lat różnicy to jest na początku widoczne, ale pózniej sie zatrzęsie bedą przyjaciółmi [emoji5] ja mam siostrę 9 lat starsza i na prawdę bardzo dobrze sie dogadujemy [emoji106]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

18tydzień 3 dzień. Lekarka najpierw stwierdziła, że może trochę za wcześnie, ale poźniej zaczęła przemierzać bo wszystko było dobrze widoczne. Za trzy tygodnie i tak ponownie prenatalne zrobi mi mój gin:wink:
@malina4444 gratuluje uroczego malucha... Ja tez chcialam dziewczynke i mialam na nia przeczucie, ale okazuje sie, ze moja intuicja kuleje, wiec bedzie 3ci syn... A tak apropo to u mnie tez 18+3, jak i u Ciebie

Malina
Tez chcialam corke,bo chlopaka juz mam i tez sie czulam zawiedziona i za pierwszym razem(poryczalam sie w gabinecie i nie moglam uspokoic) i za drugim tez sobie pochlipalam. Ale prawda jest taka, ze czy chlopak czy dziewuszka to jak juz utulisz w ramionach to sie zakochasz na zaboj. Ja tak mialam. Ot po prostu hormony. Baby w ciazy sie nie probuje rozumiec, po prostu trzeba ja przytulic i powiedziec ze bedzie dobrze i to zazwyczaj dziala.

Mi z kolei obojętne czy będę miała córeczkę czy synka. Choć bardzo bym się cieszyła, gdyby się okazało, że to chłopiec, ponieważ mój partner ma już dwie córki (16 i 19 lat) i wiem, że bardzo marzy o synku. Ale w maju doczekał się ślicznego wnuczka, więc to zawsze jakieś pocieszenie ;)

Ja na ostatnim usg mówię lekarce, że nie chcemy znać płci,a ona przystawia głowice i pyta -a w domu kogo już macie?
Mówię,że syna. A ona na to - Aha,tak pytam, z ciekawości.

No myślałam,że mnie coś trafi,że ona widzi i wie,a ja nie... Ale twarda byłam. Jak postanowienie to postanowienie [emoji24]

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na ostatnim usg mówię lekarce, że nie chcemy znać płci,a ona przystawia głowice i pyta -a w domu kogo już macie?
Mówię,że syna. A ona na to - Aha,tak pytam, z ciekawości.

No myślałam,że mnie coś trafi,że ona widzi i wie,a ja nie... Ale twarda byłam. Jak postanowienie to postanowienie [emoji24]

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
a patrzysz w monitor w czasie usg bo ja np za każdym razem widziałam że syn nawet lekarz nie musiał nic mowic

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry