reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Dzień dobry wszystkim, po ostatnich nocnych wichurach dzisiaj mi sie tak dobrze spalo ze wylaczylam budzik I zasnelam dalej. Jak mnie A zaczal budzic to mu kazalam sie odczepic bo niedziela... A tu kurcze wtorek.

Tez sobie nie wyobrazam ciazy bez was, jakoś tak cieplej na sercu wiedzac ze nie jestem sama i ze sa inne mamuski.

reklama
Hej dziewczyny ja to w ogóle nie wiem co u której się dzieje chciałam nadrobić od ostatniej mojej wizyty ale nie mam kiedy dopiero co miałam urlop wróciłam do pracy do pracujących dziewczyn czy wy też macie taką nie chcieć do pracy bo ja strasznie czuję się jakbym szła za karę a wracając do domu wcale się nie cieszę bo wiem że jutro znowu trzeba będzie wstać i przyjść straszny mam nastrój w tej ciąży....mam nadzieję że to w końcu minie...

Ja tak mam, co chwile pisze Dziewczynom, ze czuje sie jakbym szła do tej pracy za karę ;/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny miłego dnia
Kciuki za wizytujące [emoji110][emoji110][emoji110]
Lecę spac
Jutro wyjazd do znajomej, wiec znów bede miała co nadrabiać [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale tez cieszę sie z tego forum, fajne Kobitki jestescie

Hej dziewczyny !

Katem ja tez mam mega zadyszki, mieszkam na 4 pietrze i muszę sobie zrobic z dwie przerwy po drodze.. W ogóle np. Ścielę łóżko i pózniej zadyszka, nawet nie tyle zmęczenie, ile dyszenie takie.. Lekarz mówi, ze to od zwiększonej ilości krwi w naszych organizmach.

Kolorowa ja w ciąży na zimno stosuję normalnie Zovirax - skonsultowane z ginekologiem. [emoji4]

ja jutro idę do ginekologa i tez liczę na usg i może jakieś potwierdzenie odnośnie płci
emoji5.png
Czekam niecierpliwie na wiesci

Dziewczyny a czy wy tak macie ze sapiecie?
Niestety tez mam podobnie.
Wrócilam od ginekologa, polowkowego nie miałam i nie będę mieć ze względu na to ze we wrześniu będę mieć robione prenatalne. Usg kolejny raz 3 minutowe, pokazywala mi obraz i w porównaniu z tym które było na prenatalnym to beznadzieja. Pytalam o plec i mowila ze raczej chlopiec, ale nie jest pewna. Także czekam jeszcze ten cholerny miesiąc...........do prenatalnego. A i mam krótka szyjke macicy i mam nic nie dzwigac i się nie przemeczac.Z badan morfologia i cukier do zrobienia. Mocz robiłam dwa razy a wy pisalyscie ze co miesiąc robicie już sama nie wiem co o tym myslec. Ogólnie jestem zla bo liczyłam na połówkowe i że plec poda mi przynajmniej w 95%

W ciazy mozna używać maści na opryszczkę ? Macie jakies sposoby jak sobie z tym poradzić ? Mam juz chyba 3 raz i mnie meczy :(

Mnie dopadla. Pani w aptece dała mi Cyclamex czy cos takiego.(sprawdzebjak bede w domu) A ja do tego witamine c 1000 regularnnie dwa razy dziennie I po tygodniu zeszlo chociaz blizny nie moge sie pozbyc.
Generalnie u mnie w domu zawsze opryszczke leczylo sie duza dawka witaminy c

reklama
Hej hej!!! Zamówiłam sobie rogal do spania! Już nie mogę doczekać się kiedy przyjdzie :laugh2: podobno super sprawa. Czy któraś z was korzystała w poprzedniej ciąży?
Dzisiaj robiłam badania a w piątek wizyta u gin :happy::happy2:
Poruszylyscie temat o którym tez ostatnio myślałam. Też chciałabym żeby Zuzia nie poczuła się odrzucona gdy pojawi się młodsze rodzeństwo. Zwłaszcza że była jedynaczką przez 6 lat i naszym oczkiem w głowie. Na pewno nigdy nie dam odczuć ani jednemu ani drugiemu że jest faworyzowane czy bardziej kochane. U mnie w domu moja matka zawsze faworyzowala najstarszego. I to było widać na każdym kroku aż do dnia dzisiejszego, gdzie to już stary chłop 42 lata. A co najlepsze że on ją całkowicie zlewa i zero jakiejś pomocy, wsparcia z jego strony do matki.

Do góry