Marcje
Fanka BB :)
Dzień dobry kochane! Ja już po wizycie u ginekologa. Szybka wizyta, z dzidzia wszytsko dobrze. Slyszlam serduszko, było szybkie usg ale o plci nic nie powiedział... Dostałam skierowanie na połówkowe usg w ramach lux med. Na 5 września jestem zarejestrowana już prywatnie, ale zastanawiam sie czy nie skorzystać rownież z darmowego usg w lux med i pójść tydzień wcześniej [emoji39] co sądzicie, mozna tak w ogóle ?
Lekarz tez mnie troche nastraszył dzis porodem naturalnym, ze jestem tak zbudowana,ze mam trudne wejście i wyjście i mogą byc utrudnienia. Jakiejś ćwiczenia rozluzniajace polecał mi robić [emoji52] zaczęłam sie stresować teraz...
Lekarz tez polecił już rozejrzeć sie za szkoła rodzenia, będziecie sie zapisywać? Jak tak to kiedy? Albo jeżeli chodziliście we wcześniejszych ciążach to kiedy?
Co do zadyszek, to tez mam. Jak idę i np rozmawiałam to muszę złapać większy oddech po chwili [emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lekarz tez mnie troche nastraszył dzis porodem naturalnym, ze jestem tak zbudowana,ze mam trudne wejście i wyjście i mogą byc utrudnienia. Jakiejś ćwiczenia rozluzniajace polecał mi robić [emoji52] zaczęłam sie stresować teraz...
Lekarz tez polecił już rozejrzeć sie za szkoła rodzenia, będziecie sie zapisywać? Jak tak to kiedy? Albo jeżeli chodziliście we wcześniejszych ciążach to kiedy?
Co do zadyszek, to tez mam. Jak idę i np rozmawiałam to muszę złapać większy oddech po chwili [emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom