reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@MartynaM u mnie 15tc wiec nie wiem jak to jest do końca ;) Lekarz powiedział, że takie obrazki jak u mnie sugerują też przerośniętą łechtaczkę ;) Więc może być różnie. W pierwszej ciąży wiedziałam, że chłopak już od 13tc i nie było co do tego wątpliwości, a tu może być jeszcze niespodzianka ;)
a chodzilaś dogo samego lekarza? może babeczka nie za bardzo umie okreśłic bo dziwne że jak widziała w 15 tc dokładnie narzady to nie zdołała powiedziec no ale jeszce musisz poczekac :) nNa nastepnej wizycie juz na pewno się uda. Dobrze że wszystko dobrze u bobaska

reklama
@KIKI83 super ze dzidziuś w brzuchu ma się dobrze.Co do płci to powiem Wam że wychodzi na to ze większość z nas dowie się na połowkowym usg,to dość późno tak sobie myślę.Dobrze ze mamy na forum chociaż kilka siuraczkow juz wiadomych:)
@nutka13 ja też bym nie zwracała uwagi bo to pewnie nic nie da a tylko koleżankę stracisz.

@Anula0000 no troche mu sie ostatnio pomyliły role cały weekend przespał, do tego ten numer z ruchami jak wzięłam jego rękę zeby poczuł a on jesCze foch i na drugi bok spac, nazbierało mu sie ostatnio troche grrrr
@nutka13 to delikatna sprawa mój brat był uzależniony od gier, grał nawet po kryjomu, wychodził z psem j znajdowaliśmy psa przywiązanego do słupa a on w kafejce ;/ wkoncu wyładował u psychologa dzis ma 21 lat i dopiero jakies 3-4 lata jak odpuścił, spróbuj delikatnie zwrócić uwagę ale cuda nie licz
@KIKI83 super wieści [emoji7]
@yown.m po tej ostatniej będziemy wracac bo to bedzie 28/29 tydz takze dostanę papiery na macierzyński, wysyłam j pakuje walizkę a w Bydzi bede we wrześniu takze zaliczę lekarza, myslalam o Skórczewskim na ul. Pomorskiej- bardzo go chwala, słyszałaś cos moze na jego temat ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny!
@KIKI83 cierpliwości... Na następnej wizycie na pewno już się dowiesz :happy: najważniejsze że wszystko z dzidzią ok ;)@Anula0000 cieszę się że w końcu twój chłop wziął się za siebie... Oby tak dalej kochana ;)@kolorowaMama wiem, że tobie nie było do śmiechu ale jak czytałam twoją relację z wizyty to przez chwilę pomyślałam że może pomyliłaś osoby i to nie była położona :p

A ja padam dosłownie na ryja... Jestem wypluta....jeszcze na dodatek przez pośpiech i brak czasu na czystość podłogi na kuchni wywinelabym orła... W ostatniej chwili złapałam się blatu:(:no2: Cieszę się że jutro chociaż jedna wraca do pracy... Bo nie dajemy rady we dwie...

Macie racje ale mnie to boli bo naprawde traktuje go jak swojego synka ale w delikatny sposób jej zwrucę uwagę nap: Że czytałam w necie że 6 latki potrafią całymi dniami grać w gry i że to niebezpieczne i że ja od dzisiaj moim dziewczyną ograniczam komputer do 1 godziny dziennie i zapytam a jak ona uważa bo powiem twój Mateusz to też długo siedzi zobacze zresztą jak sie rozmowa potoczy.
Grtatki dla wizytujących super że wszystko ok .A z reszta bedzie juz do końca ok bo Czoperka poszła aż na Jasną Górę do NAJŚWIĘTSZEJ PANIENKI jak pisała i w naszej intencji też

reklama
Do góry