reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@MartynaM u mnie 15tc wiec nie wiem jak to jest do końca ;) Lekarz powiedział, że takie obrazki jak u mnie sugerują też przerośniętą łechtaczkę ;) Więc może być różnie. W pierwszej ciąży wiedziałam, że chłopak już od 13tc i nie było co do tego wątpliwości, a tu może być jeszcze niespodzianka ;)
a chodzilaś dogo samego lekarza? może babeczka nie za bardzo umie okreśłic bo dziwne że jak widziała w 15 tc dokładnie narzady to nie zdołała powiedziec no ale jeszce musisz poczekac :) nNa nastepnej wizycie juz na pewno się uda. Dobrze że wszystko dobrze u bobaska

reklama
@KIKI83 super ze dzidziuś w brzuchu ma się dobrze.Co do płci to powiem Wam że wychodzi na to ze większość z nas dowie się na połowkowym usg,to dość późno tak sobie myślę.Dobrze ze mamy na forum chociaż kilka siuraczkow juz wiadomych:)
@nutka13 ja też bym nie zwracała uwagi bo to pewnie nic nie da a tylko koleżankę stracisz.

@Anula0000 no troche mu sie ostatnio pomyliły role cały weekend przespał, do tego ten numer z ruchami jak wzięłam jego rękę zeby poczuł a on jesCze foch i na drugi bok spac, nazbierało mu sie ostatnio troche grrrr
@nutka13 to delikatna sprawa mój brat był uzależniony od gier, grał nawet po kryjomu, wychodził z psem j znajdowaliśmy psa przywiązanego do słupa a on w kafejce ;/ wkoncu wyładował u psychologa dzis ma 21 lat i dopiero jakies 3-4 lata jak odpuścił, spróbuj delikatnie zwrócić uwagę ale cuda nie licz
@KIKI83 super wieści [emoji7]
@yown.m po tej ostatniej będziemy wracac bo to bedzie 28/29 tydz takze dostanę papiery na macierzyński, wysyłam j pakuje walizkę a w Bydzi bede we wrześniu takze zaliczę lekarza, myslalam o Skórczewskim na ul. Pomorskiej- bardzo go chwala, słyszałaś cos moze na jego temat ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny!
@KIKI83 cierpliwości... Na następnej wizycie na pewno już się dowiesz :happy: najważniejsze że wszystko z dzidzią ok ;)@Anula0000 cieszę się że w końcu twój chłop wziął się za siebie... Oby tak dalej kochana ;)@kolorowaMama wiem, że tobie nie było do śmiechu ale jak czytałam twoją relację z wizyty to przez chwilę pomyślałam że może pomyliłaś osoby i to nie była położona :p

A ja padam dosłownie na ryja... Jestem wypluta....jeszcze na dodatek przez pośpiech i brak czasu na czystość podłogi na kuchni wywinelabym orła... W ostatniej chwili złapałam się blatu:(:no2: Cieszę się że jutro chociaż jedna wraca do pracy... Bo nie dajemy rady we dwie...

Macie racje ale mnie to boli bo naprawde traktuje go jak swojego synka ale w delikatny sposób jej zwrucę uwagę nap: Że czytałam w necie że 6 latki potrafią całymi dniami grać w gry i że to niebezpieczne i że ja od dzisiaj moim dziewczyną ograniczam komputer do 1 godziny dziennie i zapytam a jak ona uważa bo powiem twój Mateusz to też długo siedzi zobacze zresztą jak sie rozmowa potoczy.
Grtatki dla wizytujących super że wszystko ok .A z reszta bedzie juz do końca ok bo Czoperka poszła aż na Jasną Górę do NAJŚWIĘTSZEJ PANIENKI jak pisała i w naszej intencji też

reklama
Do góry