reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Hejo wieczorowo;)

Dziekuje dziewczyny za rady! Z tym olejkiem poczytam w necie i zakupie[emoji4]

Aniay wiesz ja ten srodek na H kupilam na wytepienie jakis roztwor i powiem Tobie ze rewelacyjny!

Czoperka trzymaj sie tam ! Sprzyjajacej pogody zycze[emoji4]
I wymodl sie za Nas[emoji4]

KolorowaMama piesek swietny[emoji4]
MimeMi wypoczelas?

Ja do wizyty mam jeszcze 10dni!
Musze na dniach skoczyc na badania! Hiv i inne sprawy[emoji6]

Kamisia ale mialas misje dzisiaj[emoji4] ja jeszcze takiej energi niemam hehe.

Z zwiazku z nasza sytuacja kryzysowa...wypralam dzia 5 automatow...w tym jechalam na 2 automaty co by szybciej bylo i poschlo ..bo pogoda sprzyjajace...
To jutro te sterte mam do prania[emoji32]
Powiem Wam ze ten preparat super sie sprawdzil...zostaly tylko oblepione wlosy jajkami...wiec dzia byla misja i juz pol glowy corki oczyscilam z tego...jutro dokoncze...a mi mama bedzie jutro ogarniala ...
Wiec mam juz nauczke[emoji4] szybciej bede reagowac a napewno zakupie jakies preparaty zabezpieczajace lub ten olejek herbaciany jak dziewczyny radzily!;)

Dzięki dziewczyny, a tymczasem żegnam się z Wami na tydzień, będę tęsknić! :D Pomodlę się do Maryjki za nasze styczniowe maluchy, więc bądźcie spokojne :D miłego tygodnia :*
Czoperka podziwiam , ja to już po paru metrach sapie i czuje się jakbym kilometry przeszla. Az Ci zazdroszczę tak dobrego samopoczucia i kondycji .
Wróciłam już znad naszego zatłoczonego morza
Witaj :D
Pamietam że która z nas jest dzisiaj wizytujaca, ale nie pamiętam która :-p:rofl2: W każdym razie trzymam kciuki. Ja mam gina jutro z rana.

O dziewczyny co to za cisza śpicie jeszcze? Ja wczoraj cały dzien w plenerze myślałam ze was nie nadrobię a tu raptem trzy strony zapisane, dzis od rana jeden post no nie dobrze :)
@MiMeMi odpoczęłas? Jak wam sie pogoda udała?
Miłego dnia :) piszcie co u was

Cześc dziewczyny :)

Ja weekend w plenerze nad stawami natrawce na kocyku :) A w sobote w parku chorzowskim :)
Super wszystko gdyby nie to ze od rana sie zdenerwowałam. Mam tyle spraw z weselem zwiazanych a moj glupi szef tego nie ogarnia i nie chce dac mi wolnego a ja potrzebuje nie wiem co mam juz robic, ksiadz naciskka na podpisanie protokolu bo juz jest pozno zostalo 2 miesiace a ja nie bylam jeszcze tego zglosic w urzedzie kurde nie wiem jak mam sie wyrobic i jak to zrobic wszystko .. och mam dosc za duzo tego na raz musze jechac w tym tygodniu a do tego jeszcze mam wizyte w srode .. Szef powiedzial ze mam jechac zalatwoc sprawe z urzedem i wrocic to pracy w ten sam dzien nie liczy sie z tym ze do urzedu mam prawie 100 km ze jestem w ciazy i ze poruszam sie pociagami a nie samochodem ...mam dosc dziewczyny .. zbieram sie do pracy.

Miłego dnia :*

Cześc dziewczyny :)

Ja weekend w plenerze nad stawami natrawce na kocyku :) A w sobote w parku chorzowskim :)
Super wszystko gdyby nie to ze od rana sie zdenerwowałam. Mam tyle spraw z weselem zwiazanych a moj glupi szef tego nie ogarnia i nie chce dac mi wolnego a ja potrzebuje nie wiem co mam juz robic, ksiadz naciskka na podpisanie protokolu bo juz jest pozno zostalo 2 miesiace a ja nie bylam jeszcze tego zglosic w urzedzie kurde nie wiem jak mam sie wyrobic i jak to zrobic wszystko .. och mam dosc za duzo tego na raz musze jechac w tym tygodniu a do tego jeszcze mam wizyte w srode .. Szef powiedzial ze mam jechac zalatwoc sprawe z urzedem i wrocic to pracy w ten sam dzien nie liczy sie z tym ze do urzedu mam prawie 100 km ze jestem w ciazy i ze poruszam sie pociagami a nie samochodem ...mam dosc dziewczyny .. zbieram sie do pracy.

Miłego dnia :*
Marlena a czemu masz 100 km? Wiesz ze teraz mozesz w jakimkolwiek urzędzie to załatwić? Moze byc najbliższy nie musi byc twój.

reklama
marlena:) a kiedy slub macie? wytrwalosci w przygotowaniach! choc na pewno latwo nie jest z ciaza, praca I slubem jednoczesnie

weekend zdecydowanie za szybko sie koncza! :)

Do góry