reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

marlena:) a kiedy slub macie? wytrwalosci w przygotowaniach! choc na pewno latwo nie jest z ciaza, praca I slubem jednoczesnie

weekend zdecydowanie za szybko sie koncza! :)
Dziękuję :*
Slub 15 października więc to sa końcowe przygotowania. Zostało tylko to do załatwienia. No chyba nie będzie łatwo. Jeszze nie wiemy co ksiadx powie na to ze jestem w ciazy bo tego nie wie.

reklama
Naprawdę ? Jak to działa bo nie słyszałam o tym ? Bo żeby załatwić akt urodzenia to wiem ze moge w każdym ale papiery małżeńskie też mogę w każdym ?
Tak mozesz isc z mężem do pierwszego lepszego urzedu i to załatwić. Nawet teraz dzwonilam do usc sie upewnić i babeczka potwierdziła:) Zadzwon do najbliższego usc i zapytaj czy jest taka możliwość na wszelki wypadek żebyś nie jechała na marne i załatwisz wszystko od razu. Tez to niedawno przechodziłam :) Powodzonka

Tak mozesz isc z mężem do pierwszego lepszego urzedu i to załatwić. Nawet teraz dzwonilam do usc sie upewnić i babeczka potwierdziła:) Zadzwon do najbliższego usc i zapytaj czy jest taka możliwość na wszelki wypadek żebyś nie jechała na marne i załatwisz wszystko od razu. Tez to niedawno przechodziłam :) Powodzonka

Dziękuję ci bardzo :* Uratowałaś mi życie :) Dzisiaj będę dzwonić :) Tyle km jechać jak można na miejscu to naprawde wygoda. Zostanie mi tylko jechać podpisać protokół do księdza pod koniec sierpnia :) Ale to już bedę musiała jechać te 100 km :)

Marlena co powie nic ja brałam slub 13 lat temu i też byłam w widocznej ciąży jeszcze oprucz tego jak pisałam męża brat jest księdzem wiec trochę na pewno ludziska gadali ,ale ja ich miałam głeboko w d....A ksiądz ma nas wspierać a nie oceniać ma udzielić slubu i tyle.

Hej hej :)

@askl25 dobrze pamiętasz, że dziś wizytka :) Właśnie dziś o 15 idę zajrzeć do mojego brzucha :)

@kolorowaMama piesio przecudowny! Ja jestem psiara :) W zasadzie czekamy tylko na wybudowanie się i własny ogród i pierwsze co to kupujemy psiaka :)

@Czoperka wielki szacun za pielgrzymke! Wielkie wow! Powodzenia :)

U mnie w weekend trochę się działo. Min. organizowaliśmy grilla dla znajomych z dzieciakami, pogoda dopisała i siedzieliśmy praktycznie 6 h ;) Oczywiście wcześniej masa zakupów i szykowania…Myślałam, że padnę, ale jak już w końcu wszystko uszykowałam to do końca dnia tylko siedziałam i jadłam :p
Miłego dnia i trzymajcie kciuki za dziewczynkę na usg ;) hihi

Hej dziewczeta. U nas pogoda do dupy byla w weekend wiec wiekszosc w domu spedzilam. Teraz maz spi po nocy, synek jeszcze spi a ja leze i was nadrabiam. Ja wizgte mam dopiero za dwa tygodnie u poloznej. Wreszcie poslucham serduszka. Wlasnie burczy mi w brzuchu i meega dziwne uczucie ze zoladek mam gdzies pod zebrami hahaha. Milego dnia wam zycze [emoji11]

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry!
@Czoperka, dużo wytrwałości na pielgrzymce i uważaj na siebie:)

@MiMeMi, jak tam na urlopie, jak pogoda, wypoczęta?

@Bridget Jones, mi tez dzis sie strasznie nie chciało do pracy. Tym bardziej,ze coraz ciężej garderobę dobrać:( przez weekend mnie wywaliło, nawet mój luby, nie wiedziałam mnie jeden dzień i stwierdził,ze uroslam[emoji5]

@kiki, powodzenia dzis na wizycie! Ja jutro rano sie wizytuje :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marlena co powie nic ja brałam slub 13 lat temu i też byłam w widocznej ciąży jeszcze oprucz tego jak pisałam męża brat jest księdzem wiec trochę na pewno ludziska gadali ,ale ja ich miałam głeboko w d....A ksiądz ma nas wspierać a nie oceniać ma udzielić slubu i tyle.

Też tak uważam tylko nasz proboszcz to taki strasznie zasadowy. Na wsi to tak wygląda 1 tys ludzi i wszyscy wszystko wiedzą a on robie kłopoty zawsze

Do góry