reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Hejo wieczorowo;)

Dziekuje dziewczyny za rady! Z tym olejkiem poczytam w necie i zakupie[emoji4]

Aniay wiesz ja ten srodek na H kupilam na wytepienie jakis roztwor i powiem Tobie ze rewelacyjny!

Czoperka trzymaj sie tam ! Sprzyjajacej pogody zycze[emoji4]
I wymodl sie za Nas[emoji4]

KolorowaMama piesek swietny[emoji4]
MimeMi wypoczelas?

Ja do wizyty mam jeszcze 10dni!
Musze na dniach skoczyc na badania! Hiv i inne sprawy[emoji6]

Kamisia ale mialas misje dzisiaj[emoji4] ja jeszcze takiej energi niemam hehe.

Z zwiazku z nasza sytuacja kryzysowa...wypralam dzia 5 automatow...w tym jechalam na 2 automaty co by szybciej bylo i poschlo ..bo pogoda sprzyjajace...
To jutro te sterte mam do prania[emoji32]
Powiem Wam ze ten preparat super sie sprawdzil...zostaly tylko oblepione wlosy jajkami...wiec dzia byla misja i juz pol glowy corki oczyscilam z tego...jutro dokoncze...a mi mama bedzie jutro ogarniala ...
Wiec mam juz nauczke[emoji4] szybciej bede reagowac a napewno zakupie jakies preparaty zabezpieczajace lub ten olejek herbaciany jak dziewczyny radzily!;)

Dzięki dziewczyny, a tymczasem żegnam się z Wami na tydzień, będę tęsknić! :D Pomodlę się do Maryjki za nasze styczniowe maluchy, więc bądźcie spokojne :D miłego tygodnia :*
Czoperka podziwiam , ja to już po paru metrach sapie i czuje się jakbym kilometry przeszla. Az Ci zazdroszczę tak dobrego samopoczucia i kondycji .
Wróciłam już znad naszego zatłoczonego morza
Witaj :D
Pamietam że która z nas jest dzisiaj wizytujaca, ale nie pamiętam która :-p:rofl2: W każdym razie trzymam kciuki. Ja mam gina jutro z rana.

O dziewczyny co to za cisza śpicie jeszcze? Ja wczoraj cały dzien w plenerze myślałam ze was nie nadrobię a tu raptem trzy strony zapisane, dzis od rana jeden post no nie dobrze :)
@MiMeMi odpoczęłas? Jak wam sie pogoda udała?
Miłego dnia :) piszcie co u was

Cześc dziewczyny :)

Ja weekend w plenerze nad stawami natrawce na kocyku :) A w sobote w parku chorzowskim :)
Super wszystko gdyby nie to ze od rana sie zdenerwowałam. Mam tyle spraw z weselem zwiazanych a moj glupi szef tego nie ogarnia i nie chce dac mi wolnego a ja potrzebuje nie wiem co mam juz robic, ksiadz naciskka na podpisanie protokolu bo juz jest pozno zostalo 2 miesiace a ja nie bylam jeszcze tego zglosic w urzedzie kurde nie wiem jak mam sie wyrobic i jak to zrobic wszystko .. och mam dosc za duzo tego na raz musze jechac w tym tygodniu a do tego jeszcze mam wizyte w srode .. Szef powiedzial ze mam jechac zalatwoc sprawe z urzedem i wrocic to pracy w ten sam dzien nie liczy sie z tym ze do urzedu mam prawie 100 km ze jestem w ciazy i ze poruszam sie pociagami a nie samochodem ...mam dosc dziewczyny .. zbieram sie do pracy.

Miłego dnia :*

Cześc dziewczyny :)

Ja weekend w plenerze nad stawami natrawce na kocyku :) A w sobote w parku chorzowskim :)
Super wszystko gdyby nie to ze od rana sie zdenerwowałam. Mam tyle spraw z weselem zwiazanych a moj glupi szef tego nie ogarnia i nie chce dac mi wolnego a ja potrzebuje nie wiem co mam juz robic, ksiadz naciskka na podpisanie protokolu bo juz jest pozno zostalo 2 miesiace a ja nie bylam jeszcze tego zglosic w urzedzie kurde nie wiem jak mam sie wyrobic i jak to zrobic wszystko .. och mam dosc za duzo tego na raz musze jechac w tym tygodniu a do tego jeszcze mam wizyte w srode .. Szef powiedzial ze mam jechac zalatwoc sprawe z urzedem i wrocic to pracy w ten sam dzien nie liczy sie z tym ze do urzedu mam prawie 100 km ze jestem w ciazy i ze poruszam sie pociagami a nie samochodem ...mam dosc dziewczyny .. zbieram sie do pracy.

Miłego dnia :*
Marlena a czemu masz 100 km? Wiesz ze teraz mozesz w jakimkolwiek urzędzie to załatwić? Moze byc najbliższy nie musi byc twój.

reklama
marlena:) a kiedy slub macie? wytrwalosci w przygotowaniach! choc na pewno latwo nie jest z ciaza, praca I slubem jednoczesnie

weekend zdecydowanie za szybko sie koncza! :)

Do góry