reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Witajcie dziewczyny, @Czoperka podziwiam ze się wybierasz,nie dość ze z dzieckiem to jeszcze w ciąży.Oby upału nie było bo kiedyś widziałam jak szła pielgrzymka w 30 stopniach i właśnie dzieci w wózku sporo osób miało i tak się zastanawialam jak ludzie sobie radzą z takimi maluchami.Ale zawsze możecie wrócić,uważaj na siebie.
My po przejzdzce rowerowej i fajnie tak przed obiadem trochę się poruszać;)zaraz zjem miche rosołu żeby spalone kalorie odrobić :D

reklama
Witam sie [emoji8]
@katem86 ja tez mam od kilku dni takie wlasnie kłucie jakby w szyjce :/ boli jak diabli.
@julia0903 moja córka ma włosy za pas i zeby nie złapała bo w Uk to jakas epidemia jest stosuje płyn tak profilaktycznie po kazdym myciu i odpukać przez te 3 lata szkoły nie złapała nic
@Czoperka podziwiam ! Ja sie ledwie na spacery nadaje tak mnie bola plecy :(

Ja dzis z rana zaliczyłam fryzjera z mamy psem bo czekają na paszport zeby ja zabrać do pl wiec mamy pod opieka super słodziaka i powiem wam ze babka miała co robic psinka na charakterek[emoji14]zeszło sie 2 h ale zobaczcie jakie cuuuudo ! [emoji173]️
1470568731-1540fg.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Sliczny piesek[emoji173] co to za rasa?
Ja tez mam okropne bole pleców i te kłucia...

Tez wlasnie mam bole plecow. I do tego malo romantyczna bede ale mam okropne hemoroidy.... ciaza mnie nie oszczedza jednym slowem ale musze dac rade. Biore leki jak juz nie daje rady bo inaczej sie nie da....

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

Łącze się w bólu z hemoroidami.. Stosujesz jakies czopki, masci?
Wiesz... nie dokuczaja mi az tak bardzo wiec narazie oszczedzam leki. Jak jakis urosnie to zaraz sie wchlania. Na szczescie nie pekaja. Ale tak mysle czy bol szyjki to nie jest tak naprawde problem hemoroidow bo w sumie nie wiem gdzie dokladnie mnie boli.... porazka wogole.... od ciazy z synem te hemoroidy mnie przesladuja....

@ela2016 ja mam zamiar pracować do końca września, i tak w sumie długo, u mnie dziewczyny zwykle zwijają się na chorobowe wcześniej. Muszę przekazać wszystkie obowiązki, a jest tego trochę. Za mnie uczą się zupełnie nowe dziewczyny i muszę im poświęcić duuużo czasu. Dobrze, że są pojętne, bo to nigdy nie wiadomo na kogo się trafi :)

@kolorowaMama psinka super, ale dokładnie tak jak @Bridget Jones myślałam najpierw, że to Wasz nowy "dzidziuś"

reklama
No dzis juz jest ok. Wczoraj nospe sobie wzielam ale serio usnac ze strachu nie moglam.... mam straszny lęk o to ze cos bedzie nie tak.... wy tez caly czas sie boicie czy juz dalyscie na luz? Staralismy sie o to malenstwo 3 lata i po drodze ciaza pozamaciczna. Tak strasznie wyczekany jest ten dzidzius ze drgawek dostaje na sama mysl ze cos moze pojsc nie tak. W pl bym pewnie byla na luteinie a tu musze liczyc tylko na siebie....

Katem mam podobnie dwa lata Stefan, poronienie i tu tez mi nic nie dają na podtrzymanie i tez sie zamartwiam, bo nie czuje ruchów, choc wymioty mnie sie trzymają dalej

Wczoraj pierwszy raz wymiotowałam w samochodzie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry