kolorowaMama
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czoperka podziwiam , ja to już po paru metrach sapie i czuje się jakbym kilometry przeszla. Az Ci zazdroszczę tak dobrego samopoczucia i kondycji .Dzięki dziewczyny, a tymczasem żegnam się z Wami na tydzień, będę tęsknić! Pomodlę się do Maryjki za nasze styczniowe maluchy, więc bądźcie spokojne miłego tygodnia :*
WitajWróciłam już znad naszego zatłoczonego morza
Marlena a czemu masz 100 km? Wiesz ze teraz mozesz w jakimkolwiek urzędzie to załatwić? Moze byc najbliższy nie musi byc twój.Cześc dziewczyny
Ja weekend w plenerze nad stawami natrawce na kocyku A w sobote w parku chorzowskim
Super wszystko gdyby nie to ze od rana sie zdenerwowałam. Mam tyle spraw z weselem zwiazanych a moj glupi szef tego nie ogarnia i nie chce dac mi wolnego a ja potrzebuje nie wiem co mam juz robic, ksiadz naciskka na podpisanie protokolu bo juz jest pozno zostalo 2 miesiace a ja nie bylam jeszcze tego zglosic w urzedzie kurde nie wiem jak mam sie wyrobic i jak to zrobic wszystko .. och mam dosc za duzo tego na raz musze jechac w tym tygodniu a do tego jeszcze mam wizyte w srode .. Szef powiedzial ze mam jechac zalatwoc sprawe z urzedem i wrocic to pracy w ten sam dzien nie liczy sie z tym ze do urzedu mam prawie 100 km ze jestem w ciazy i ze poruszam sie pociagami a nie samochodem ...mam dosc dziewczyny .. zbieram sie do pracy.
Miłego dnia :*
Marlena a czemu masz 100 km? Wiesz ze teraz mozesz w jakimkolwiek urzędzie to załatwić? Moze byc najbliższy nie musi byc twój.